Ekran parlaklığı değişiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dr13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce Samsung Galaxy S8 Ultra aldım. İlk günler herhangi bir sorunum yoktu ama son 3 gündür kilit ekranında normal renk tonları olmasına rağmen kilit açıldıktan sonra belirgin kontraslanma farkı oluyor. Ayarlardan bir türlü düzenleyemedim. Hatta telefonumun ekran ayarlarını birebir uyguladım ama hala bir değişiklik yok. Kilit ekranı ile ana ekrandaki bu kontras ve renk farklılığını nasıl düzeltebilirim?

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
1 hafta önce Samsung Galaxy S8 Ultra aldım. İlk günler herhangi bir sorunum yoktu ama son 3 gündür kilit ekranında normal renk tonları olmasına rağmen kilit açıldıktan sonra belirgin kontraslanma farkı oluyor. Ayarlardan bir türlü düzenleyemedim. Hatta telefonumun ekran ayarlarını birebir uyguladım ama hala bir değişiklik yok. Kilit ekranı ile ana ekrandaki bu kontras ve renk farklılığını nasıl düzeltebilirim?
2. Elmi 2. Else ekran değiştimi

jmsdcoder

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
114
Ona özel uygulamalar bulunuyor Play Storede. Onları indirip ve adımları uygulayıp telefonunuzu rahatça kullanabilirsiniz.

Dr13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. Elmi 2. Else ekran değiştimi
Hayır sıfır aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona özel uygulamalar bulunuyor Play Storede. Onları indirip ve adımları uygulayıp telefonunuzu rahatça kullanabilirsiniz.

Durup dururken böyle bir şey olması normal mi? Kendi kendine değişme nedenini merak ediyorum doğrusu.

Dr13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

En son smart tutor ile hallettik. Renk körlüğü açılmış. Tabii ki, genel ekran ayarları kısmında olmadığı kıt bilgimle arayıp bulamamışım