Ekran kartsız oyun sistemi önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hermeles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hermeles

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar iyi geceler.Belki benim lanet pc deki sorunları belirtmemden görmüş olabilirsiniz benim konularımı.Sisteme ekran kartı aldım sapphire rx 550 2gb ama yinede diğer sistem parçalarından sıkıntı yarattı.Sizden isteğim alabileceğim en ucuz ekran kartı harici sistem.Üzmezin yeter muazzam bişey yada yüksek bişey istemiyorum.max tutarım 2 bin daha azda olabilir burda amacım ekran kartsız eski hdd li 4 gb ddr 2 ram olan bi sistemden kurtulmak abi ddr2 diyorum.Ekran kartı gddr5 rx550 kart muazzam bi kart değil ama diğer parçalarla sanki misafirliğe gelmiş gibi oldu kart kendini gösteremiyor.Dediğim gibi ramlar ddr2 4 gb işlemci intel core 2 quad q8400 260 gb leş bir harddisk anakart zaten eski 4 gb ddr2 max desteği var.Arkadaşlarım abilerim max 2 milyar düşebiliriz ama yükselemeyiz ben öğrenciyim daha yeni ekran kartına para verdim ve 2 bin bile aşıcak taksit falan bişeyler yapıcam.(2bin max düşebiliriz) ekran kartı harici kasa önerisi bekliyorum sizlerden.Herkese şimdiden sonsuz teşekürlerimi sunuyorum uğraşlarınız için.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Daha ucuz olmuyor , 200-300 aşabilseydin belki i3 9100F ile bir şeyler toplanabilirdi belki.

Hermeles

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Yardımcı olurmusunuz ?? Mesaj attım size

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Elindeki mevcut kasa ve poweri kullanmalısın bu durumda. Powerin için biraz bilgi ver. model ve markası nedir.

hhh.PNG

Hermeles

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Hocam AMD daha iyi olmaz mı?
Amd ryzen 3 düşünüyorum bende evet.Ama apu sistem denk gelmedi bi hazır toplanmış ekran kartı olmayan bi şekilde yapıcam 2.600 max çıkıyorum aklımda bi kaç bişey var ama nolucaksa olsun ?Sipariş vericem yani şuan desemki tamam oldu direk siparişini vericem öyle öneri falan konusu değil yani.İsteğim şuydu kısacası amd ryzen 3 olan ssd li ddr4 ram 8 gb ve anakart tabiki uyum içinde olan psu 500w yeter zaten böyle bi sistem rx 550 yi takıcam zaten 1 hafta önce aldım oda hazır.En son şöyle bişey alıp çıkasım var işin içinden fakat işlemci işte..psu 300w falanhttps://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/amd-a8-9600-3-1ghz-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Bilemiyorum cidden zor iş.İnsanda para olmayınca böyle şeyler düşünmek zorunda kalıyor.Hem öğrenciyim hem öğrenci evinde tek yaşıyan kira ödüyen insanım ben.Ekran kartını yeni aldım işte hem ders ödev yaparken hemde boş zamanlarda oyun oynarım gibisinden sapphire rx550 aldım.Fakat geri kalan parçalar zaten çöp çileden çıkardı beni.Durum bu dostlarım ve abilerim.Zaten para olsa konu bile açmam basarsın 10-15 milyar hazır mis gibi sistem alırsında işte durum öyle değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo V55T 15API 11CC000FTX Ryzen 3 3200G 4GB 1TB FreeDOS Masaüstü Bilgisayar - incehesap.com
Bu sisteme ekran kartımı takabilirmiyim yardım edermisiniz ?

Son düzenleme:

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
ryzen 3 dediğin hangi işlemci ki ,ryzen 3 1200 olsa, piasada yok ,olsa da ne olur ki ,4 çekirdek bi işlemci.Diğeri ,3100 o da, 1000 tl civarı.