Ekran kartına yük binince ekran gidiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muto37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım bilgisayarı normal kullanırken Chrome vs sıkıntı yok ama oyuna girince ekran gidiyor no video input yazıyor alt f4 yapıp oyundan çıkınca ekran geri geliyor mesela pubg lite Minecraft oyununda sıkıntı yok ama GTA 5 te birkaç dakika oynadıktan sonra patlama vs anında ekran gidiyor no video input yazıyor acil olarak yardımcı olabilecek varmı

Sistem;
-ryzen 5 1600 12nm
-gigabyte b450 m
-zotac geforce GTX 1650 süper
-corsair vengance 8 GB ram
-sirocon 3 x power 600 w

kayasabdurrahman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ekran kartını garantiye gönder bu vram yada chipset hatası sen düzeltemessin.

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Ekran kartını garantiye gönder bu vram yada chipset hatası sen düzeltemessin.
Parçaları ayrı ayrı aldım o yüzden hangi parçayı garantiye göndermem gerektiğini öğrenmek için açtım konuyu cevabın için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce hangi parçayı garantiye göndermem lazım

Son düzenleme:

kayasabdurrahman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Parçaları ayrı ayrı aldım o yüzden hangi parçayı garantiye göndermem gerektiğini öğrenmek için açtım konuyu cevabın için teşekkür ederim

Sizce hangi parçayı garantiye göndermem lazım
Nvidia serisi kartların tdp si çok fazla deil zaten ki 1650s e 600w yeterde artar bile anakartta sıkıntı olduğunü sanmıyorum ekran kartının besleme pinlerini kontrol et birsey bulamassan garantiye gönder yüksek ihtimalle vram hatası.

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Nvidia serisi kartların tdp si çok fazla deil zaten ki 1650s e 600w yeterde artar bile anakartta sıkıntı olduğunü sanmıyorum ekran kartının besleme pinlerini kontrol et birsey bulamassan garantiye gönder yüksek ihtimalle vram hatası.
PSU dan iki tane kablo geliyor ekran kartı için ikisinide denedim ama sorun ayni

Birde ekran kartı test programlarında test et diyince ekran gidiyor no video input yazıyor alt f4 yapıp testi durdurunca ekran geri geliyor

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
PSU dan iki tane kablo geliyor ekran kartı için ikisinide denedim ama sorun ayni

Birde ekran kartı test programlarında test et diyince ekran gidiyor no video input yazıyor alt f4 yapıp testi durdurunca ekran geri geliyor

Ekran kartını yetkili servise gönderip durumu belirtirsen yardımcı olacaklardır. Bu arada GPU nun ısı dereceleri kaç oluyor yani aşırı bir ısınma mevcut olabilir.

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Ekran kartını yetkili servise gönderip durumu belirtirsen yardımcı olacaklardır. Bu arada GPU nun ısı dereceleri kaç oluyor yani aşırı bir ısınma mevcut olabilir.
Isı derecesi 45 falan oluyor