Ekran Kartımdan Performans Alamıyorum FPS Düşük

PhoenixClaw

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Özellikle online oyunlarda FPS çok düşük birden düşüyor aldığım o ekran kartına üzülüyorum kafayı bozdum iyice sorunu bulmadım Mafia 2'de bile en yüksek grafikte oynayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum;

Sistemim;
vnz5cti-jpg.2891

ekran-al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1-jpg.2893

Yardımlarınızı bekliyorum

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Daha önce açtığınız konuda da söyledim. işlemciniz o kartı besleyemediği için tam performans alamıyorsunuz. O karttan da yüksek performans beklemeyin.

PhoenixClaw

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Daha önce açtığınız konuda da söyledim. işlemciniz o kartı besleyemediği için tam performans alamıyorsunuz. O karttan da yüksek performans beklemeyin.

O kart dediğiniz ekran kartı dimi anakart değil dimi ? Ekran kartım mı kötü anlamadım tam olarak ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kisacasi islemcin darbogaz yapiyor. Bu da islemcinin ekran kartini yeterince besleyememesinden kaynaklanir.

PhoenixClaw

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kisacasi islemcin darbogaz yapiyor. Bu da islemcinin ekran kartini yeterince besleyememesinden kaynaklanir.

Bana bu ekran kartından en iyi şekilde faydalanabileceğim şekilde ana kart işlemci ve ddr3 ram donanım toplar mısınız ? En az bütçeyle mümkünse 300-400 TL falan.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=353393]PhoenixClaw[/MENTION]

O bütceyle pek verim alacagini sanmiyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
pamuk eller cebe diyor o pc cpu değişimi şart yeni bulamazsın ikinci el olur da oc maniac olmuş yanmanın kıyısından dönmüşler çıkar karşına kabaca etiketi sararmış hafif kokoreç gibi kokan cpu alma tost makinası gibi ısınmış o cpu...
benzetme bir p4 478 cpunun mikro dalga fırında ızgara modunda ısıtma sonucu elde edilen bilginin sonucu transcend 4gb bellek te aynı kokuya sahip oluyor.