Ekran Kartımdaki Sorun

JpnTr

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
İşLetim Sistemi Perfect Xp.Bundan Önceki İşLetim Sistemim Win7 idi.Onda Hep Mavi Ekran Hatası aLıyordum Xpye Geçmeye Karar Verdim Şimdide BiLgiayarı Açtığımda Ve Reset Attığımda Bu Sorun iLe KarşıLaşıyorum.Sanırım Ekran Kartında Bir Sorun Var Ama Ne oLduğunu Çözemedim
adszwwp.jpg

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ekran kartı driverini güncelle dünde kuzenim aynı hata yüzünden beni şağırdı bide sen xp demişsinde bu gösterdiğin vista ??

mcb77

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
Perfect Xp'den kaynaklı bir durum gibi geliyor bana. Driverleri kendi kurduğu(!) için , bazı dosyalarla çakışıyor olabilir. Kurulum sırasında meydana gelen bir aksaklıktan yada içinde gelen hatalı yüklenmiş driver dosyaları gibi..

Tavsiyem ekran kartını driver'ini kaldırman ve driver ile birlikte catalyst'in yeni sürümünü indirmen.

Ancak en kesin çözüm katılımsız xp cd'lere hiç bulaşmamak , uğraştırıcı olsada driver'ları tek tek kurmaktır.. Daha sonrada sistem yedeği alırsınız.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaşım böyle perfect xp falan yok ultimate xp kullanmayın Orijnal SP2 windows çekin torrentden sonra SP3 kendiniz kurun herşeyi tek tek kendınız yapın driverları tek tek kendınız kurunki hataların nerde oldugunu nerden kaynaklandıgını bilin.perfect xp diye bi atıyorlar içinde trojan,spyware,virus vs vs.sonra bi tane dandik vista teması al sana perfect xp miş.sonra benim pc bozuldu ,çalışmıyor ,yardım demeyin.uğraşmak zor geliyorda tabi bunları yapmak için neyse sen google a ati yaz ilk cıkan sayfa zaten download sayfası ordan yeni driver çek kur.tabi oncekileri kaldır temizle.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Windows 7 den Xp ye geçtiğin için bir sorun olabilir mi sence ?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bence sen öncelikle saçma sapan işletim sistemini değiştirmen gerekiyor Orjinal XP,vista veya Win7 kullanırsan böyle sorunlarla karşılaşmazsın.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
3.rd party tools ile donatılmış bir işletim sisteminde sorun olduğunu söylüyorsun? Hiçte beklenmedik bir durum değil.

Untouched bir işletim sistemi kur ve ati'nin çıkardığı en son yazılımı yükle bir sorun olmadığını gözlemliyeceksin. ;)