Ekran Kartım 100 Derece

dogsofhell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yakın zamanda oyunlarda fps düşüşü var diye kasayı temizledim kapağı açık bıraktım bilerek. Yalan yok oyun oldu diye elimi fana koyuyordum arada ama bugün içerden seslendiler birden elim fana girdi fanda 1 pervane kırıldı. Sonra titremeye başladı hor hor diye çalışıyordu. Bende vatandan topladım kasayı garantisi bitti diye (bitmemişde olabilir ama uğraşamam) kendim Ekran kartını söktüm pervana hafif yerinden çıkmıştı bastırdım ama sorun düzelmedi. Şuan video açınca oyuna girince ekran kartı birden 100 dereceye çıkıp kendini kapıyor. Olmadı bilgisayarı satıcam ama ne olabilir bunun çözümü ne yapmam gerek
crying.gif

Not: Şuan fana kağıt sıkıştırdım yoksa çıldırıp titriyor
dil.gif
Boşta sıcaklık 60 derece
hammer.gif

Not2 : Powercolor HD7850 2gb 256mbit oyunlar 70fpsyi geçmiyor son zamanlarda....

Not3 : Video açılınca sistem kendini kapıyor kart 100 dereceye çıkıyor

Not4: Artık bilgisayar açıldığı gibi kendini kapatıyor. Mısır bile yapılır kartta anlamadım.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ekran kartını servise götürebilirsin. Bilgisayarı neden satıyorsun?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ekran kartının ısınması normal , hele fanı kırıldysa çok çok normal ama bu bilgisayarı satmanı gerektirmez , yeni fan al tak yada yeni ekran kartı.Kasanın suçu ne olum :D

dogsofhell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video açınca birden 100 dereceye fırlaması normal değil ama :blink: Çok fazla oyun oynuyorum kurtulmam lazım bahane oldu bana. Tahminen ne kadara yapılır arkadaşlar fikriniz var mı

amd6300 işlemci
g43-970a anakart
4gbram
1tb harddisk
2gb powercolor 2gb 256mbit ekran kartı
17-18 exper(sanırım) monitör+klavye 2.el ne kadara alırlar :)