Ekran kartı

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim Toshiba A300 satellite psag8e modelince laptop var soruya gelince bu laptop un ekran kartı yükseltilebiliyotmu şuan 1 gb var ama hiç bi espirisi yok normalde oyunu sorunsuz kaldırması lazımken azda olsa kasıyo eğer bu ekran kartı değiştirilebiliosa hangi ekran karını tavsiye edersiniz yorumlarınız bekleyecem

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ekran kartı değişmez, tamamen bilgisayarı değiştirmen gerekiyor.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Notebookların %99 unun ekran kartları Motherboardın üstüne monte edilmiş olarak gelmekte harici ekran kartlı modeller (m.b un üstünde çip olarak olmayan) çok azdır. Hem bu kartları da piyasada bulamazsın zaten. Quad notebooklarda 9800GT modelini biliyorum harici ekran kartlı olarak.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
megatron ii güzel yazmışsında benim pc hakkında bi bilgin varmı yani pc nin ekran kartı değiştiriliyormu? bu da cvplarsan sevinirim

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
evet değiştiriliyor. pc de harici kartın varsa değişir tabi! fakat onboard kullanıyorsan değiştirecek bi kart göremeyeceğinden bi tane vga kart alır takarsın. m.b pci-exp. mi agp mi?

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ona nereden biosdan mı bakıyorduk

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşım özelliklerini yaz biz söyleyelim

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arkadaş eğer oynadığın oyunların çözünürlükleri ve grafik kaliteleri yüksekse düşürüp de oynamayı dene.o da olmuyorsa o laptopdan oyun konusunda sana hayır gelmez diyebilirim.

laptopun ekran kartı pc i e olsa bile değştirilmesi(kastettiğim güncel oyunları çalıştırabilecek, ya da akıcı düzeyde oynatabilecek bir kart) çok pahalı olabilir.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc min özellikleri
işlemci: intel core 2 duo t 5800 2.00Ghz
bellek: 2940 mb ram
bios : insydeh2o 1.90 version
ekran kartı : intel 4 series express chipset family
ses : realtek hd aduio output

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
evet değiştiriliyor. pc de harici kartın varsa değişir tabi! fakat onboard kullanıyorsan değiştirecek bi kart göremeyeceğinden bi tane vga kart alır takarsın. m.b pci-exp. mi agp mi?

Sen bu pc nin ekran kartını değiştirirsen bende Bülent Ersoy olacağım.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sen bu pc nin ekran kartını değiştirirsen bende Bülent Ersoy olacağım.
Ben bu laptopun ekran kartı değişir demedim bu bir. Yazdıklarımı nerenle okuyorsun bilmiyorum ama orada forumibo pc nin ekran kartı değişebiliyormu diye sormuş!!! burda bahsettiği PC (masa üstüne PC denir bilmiyorsan öğren) bende PC nin ekran kartı değişebilir dedim. Fakat notebookumun ekran kartı değişebilirmi deseydi. Cevabım hayır olacaktı. Zaten önceki yazdıklarımı okumadığın belli sayın bülent hanım....:D

Forumibo arkadaşım sende hiç boşuna uğraşma oyun için o laptop olmaz parçasınıda değiştiremezsin. İlla oyun diyorsan güçlü bir PC almanı öneririm. Yada harici ekran kartlı bi notebook (1500-2000 tl olanlarından) ;)

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorum için saolda bu kadar sinirlenecek bi durum yok yani yinede yorumdan dolayı saol

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben bu laptopun ekran kartı değişir demedim bu bir. Yazdıklarımı nerenle okuyorsun bilmiyorum ama orada forumibo pc nin ekran kartı değişebiliyormu diye sormuş!!! burda bahsettiği PC (masa üstüne PC denir bilmiyorsan öğren) bende PC nin ekran kartı değişebilir dedim. Fakat notebookumun ekran kartı değişebilirmi deseydi. Cevabım hayır olacaktı. Zaten önceki yazdıklarımı okumadığın belli sayın bülent hanım....:D

Forumibo arkadaşım sende hiç boşuna uğraşma oyun için o laptop olmaz parçasınıda değiştiremezsin. İlla oyun diyorsan güçlü bir PC almanı öneririm. Yada harici ekran kartlı bi notebook (1500-2000 tl olanlarından) ;)

Laptopların çok çok az da olsa üretici frmaya ve modele göre ekran kartlarının değişebilme ihtimali vardır.Hatta işlemcisini de değiştirebilirsin.(Değişmez diyen arkadaşlara kolay anlatımlı video ekleyebilirim)

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Korkarım yetkili servisine götürüp anakartı değiştirmen gerek.
Dizüstü bilgisayarların genelinde o/b'dır.