Ekran kartı Sürücüsünü Nasıl Yüklerim

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni aldığım asus N55sl pc birden ekran kartı driverını sildi onu yükledim düzeldi ama şimdi dvd rom çalışmıyor. programlar bir acaip çalışıyor. format atmam lazım dvdrom la ilgili yardıcı olabilcek varmı?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bir acayip çalışıyordan kastın nedir tam olarak?
usb'den format olayına bir bak derim

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
solidworks programı kocaman oldu ekranda autocad açılmıyor bile hemen format atmam lazım dvd rom hiç bir şekilde cd okumuyor. cd romun driveri oluyormu ekran kartı ile onudamı sildi die düsündüm

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
checkirge hani driver indircem onu soruyorum cdrom dirverinin adı ne baktım oraya bulamadım biri yardım etsin lütfen.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
cd-rom ile ilgili bir driver yok malesef. fiziki bir sorun olabilir. sorunlu ürün almış olabilirsin. aldığın yere götürmende fayda var.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ekran çözünürlüğü ile oyna.

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sanırım haklısın yarın geri vericem tamda gerçekten lazım oldugu zamanda bozuldu. pişman oldum bunu aldıgıma

rcknr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam bilgisayar modeli söylersen link verebiliriz

eyub27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba benım bilgisayarım casper windovs 7 xp program yüklü şuanda ama ben yanlışlıkla bi program sildim ve ekran şuanda titreme gibi bi sıkıntı oluyor düzgün çalışmıyor ekran mesala birşeyı ekrandan masu ile çekerken titreyerek gidiyor neyı silmiş olabilirim birde pcyi açtıgımda ekran kart sürücüsü yüklenemedı diyor uyumlu degil diyor yardım acil:((