İyi forumlar. Epeyce eski bilgisayarıma format attım. Win 8.1 yükledim fakat aygıt yöneticisinde "Video Denetleyicisi" üzerinde sarı ünlem işareti var, buna bağlı olarak düşünüyorum ki "Görüntü Bağdaştırıcıları" kısmında "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı" yazıyor.
Format atmadan önce ise ATI Radeon x1550 yazıyordu. Yine bu ekran kartının driverını internetten bulup yüklemek istedim fakat gerekli bileşenleri bulamadığını (buna benzer) gibi bir şey söyledi.
Ne yapmam gerekiyor? Şu anda sisteme ayrılan bir ekran kartı belleği yok haliyle epey yavaş ve aynı sebepten ötürü çözünürlüğü bir kısma kadar kullanabiliyorum. Lütfen yardım edin.
Yok mu yol gösterebilen
Yok mu yol gösterebilen
Format atmadan önce ise ATI Radeon x1550 yazıyordu. Yine bu ekran kartının driverını internetten bulup yüklemek istedim fakat gerekli bileşenleri bulamadığını (buna benzer) gibi bir şey söyledi.
Ne yapmam gerekiyor? Şu anda sisteme ayrılan bir ekran kartı belleği yok haliyle epey yavaş ve aynı sebepten ötürü çözünürlüğü bir kısma kadar kullanabiliyorum. Lütfen yardım edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok mu yol gösterebilen

Yok mu yol gösterebilen

pci ven_1002&dev_ 7147 bunu bulabilecek var mı?İyi forumlar. Epeyce eski bilgisayarıma format attım. Win 8.1 yükledim fakat aygıt yöneticisinde "Video Denetleyicisi" üzerinde sarı ünlem işareti var, buna bağlı olarak düşünüyorum ki "Görüntü Bağdaştırıcıları" kısmında "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı" yazıyor.
Yok mu yol gösterebilen
Yok mu yol gösterebilen![]()
Son düzenleme: