Ekran Kartı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jajack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jajack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarıma bugün format attım . Her şeyi hallettim ama ekran kartım sorunlu . Nvdia'nın sitesinde en son sürümü ekran kartımla uygun olanı indirip kurdum ama driveragent gibi driver bulucu programın da yüklenmemiş gibi gözüküyor . Evet ücretli bir site güncelleme için ücret istiyor ama gerçekten böyle bir sorun var . Ekran kartı driver'ı kurmadan önce sayfayı aşağı indirirken kare kare iner dediğimi anlamışsınızdır . Driver'ı kurduktan sonra bazen sanki ekran kartını kurmamışım gibi oluyor . Yani sayfa değiştirirken veya sayfadan aşağı inerken ekran bi anda değişmiyor kare kare değişiyor . Aklıma bir yöntem de gelmiyor . Ekran kartım GeForce 9500 gt 1 gb 128 bit .

Yardımlarınız için teşekkür ederim .

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bak kardeşim pc masaüstü ise ekran kartını çıkar ve kasa ya tekrar tak sonra o driveri kaldır . bildiğim kadarıyla nvdia chipset dirverlarında problem var geçen benimde başıma geldi sitesinden değil başka bir yerden bul indir ve kur birde öle dene bu ekran kartı kurulu yada arızalı olduğun için olabilir

jajack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak kardeşim pc masaüstü ise ekran kartını çıkar ve kasa ya tekrar tak sonra o driveri kaldır . bildiğim kadarıyla nvdia chipset dirverlarında problem var geçen benimde başıma geldi sitesinden değil başka bir yerden bul indir ve kur birde öle dene bu ekran kartı kurulu yada arızalı olduğun için olabilir

başka bir yerden nvdia driver'ını nasıl bulabilirim ?

jajack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya lütfen yardım edin çıldırıcam ya . Nvidia grafik kartı driverını yüklememe rağmen ekran kartını sanki yüklememişim gibi yapıyor . Ekran kartını aldığım yerde bana cd vermemişlerdi . Pcye format attıktan sonra bugün en son driver'ı bulup indirdim ama yok abi yok düzelmiyor ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin ..

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ekran kartının sağlam olduğuna emin misin? eğer driverden olmuyor ise problem ekran kartından emin ol yani arızalı olmasından kaynaklanır

jajack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arızalı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Edit : Ayrıca donanım arızalı olsa sürekli problem çıkarmaz mı ? Bende bazen o dediğim şey oluyor .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım benim ekran kartım ati radeon 4600 series mesela pes 2012 oynarken adamın gözleri bembeyaz oluyor sonra formanın geneli kırmızı ise forma kıpkırmızı oluyor cıldırcam lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes eger ekran kartın arızalıysa monitörde aşagı yönlü oynak beyaz cizgiler cıkar. Veya sabit dikey çizgilerde olabilir... ayrıca karmasık harf ve sayılar ekran kartının cortlamıs oldugunun gostergesidir. Şu anda aynı sorunlar bende var yeni bir ekran kartı alcam burdan duyurulur ayda bir ekran kartı temizliginizi yapın... en azından çıkarıp bir tozuna üfleseniz bile yeter. İçini acmayın garanti dısı kalır.

AGM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bana yardım ederseniz sevinirim bi sorun olucak.Ben bilgisayara format attım ama ekran akrtının driverini yükletmem gerekiyomuş gittim bilgisayarcıya yüklettim şimdi bi sorunum var tekrar format atıcam ama ekran kartı driverini nasıl halledicemi bilmiyorum????

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Beyler bana yardım ederseniz sevinirim bi sorun olucak.Ben bilgisayara format attım ama ekran akrtının driverini yükletmem gerekiyomuş gittim bilgisayarcıya yüklettim şimdi bi sorunum var tekrar format atıcam ama ekran kartı driverini nasıl halledicemi bilmiyorum????

Ekran kartı modelinize göre internetten indirirsiniz. Bilmiyorsanız laptop ise modelinizi, ekran kartı modelinizi yazın yardımcı oluruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya kardeşim o sorun kendilinden çözüldü o yüzden formata gerek kalmadı ama bi oyun hakkında bişey sorucam far cry 3 indirdim ancak fareyi haraket ettirirken falan hiç seri diil yani oyun yavaş kasma gibi bi sorun yok ama çok yavaş bunu nasıl çözebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorun ortadan kalktı o yüzden format atmıycam ancak bi sorunum var far cry 3 indirdim oynuyorum ama fare mesela çok yavaş haraket ediyo nasıl desem adam konuşuyo söyliycekleri bitiyo ama aazı bi süre oynamaya devam ediyo oyun hiç kasmıyo ama serii diil çok yavaş pc 4 gb ram 3 gb ekran kartı win 7 dirext 11 ekran kartı markası atı radeon 6350 yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

AGM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun ortadan kalktı o yüzden format atmıycam ancak bi sorunum var far cry 3 indirdim oynuyorum ama fare mesela çok yavaş haraket ediyo nasıl desem adam konuşuyo söyliycekleri bitiyo ama aazı bi süre oynamaya devam ediyo oyun hiç kasmıyo ama serii diil çok yavaş pc 4 gb ram 3 gb ekran kartı win 7 dirext 11 ekran kartı markası atı radeon 6350 yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4

öncelikle 3gb ekran kartına güvenme çünkü o paylaşımsız değil 6350 oldukça güçsüz bir kart far cry 3 için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Ekran Kartını Bizim Bilgisayara Takınca Ekran kararık oluyor ama başka bi bilgisayara takınca çalısıor yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim pc de herşey 10 numara ama oyun oynarken ekrankartindan dolayi otunun renkleri karişiyo ve donup kaliyo resset atmak zorunda kaliyorum bunun nedeni ne ola bilir ve nasil cözerim yardimci olursaniz sevinirim lütfen. :/ KASAYI KIRASIM GELIYO :hammer:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadaşlar benim pc de herşey 10 numara ama oyun oynarken ekrankartindan dolayi otunun renkleri karişiyo ve donup kaliyo resset atmak zorunda kaliyorum bunun nedeni ne ola bilir ve nasil cözerim yardimci olursaniz sevinirim lütfen. :/ KASAYI KIRASIM GELIYO :hammer:

Sürücüler güncel mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben format attım benim harici ekran kartı yok kendiliğinden var inteldi ama gpu-z den bakıyorum hiç bir bilgi yok lütfen yardim edin:ohmy::clap::glare: