Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum; ekranın yaklaşık 4'de 1'lik bölümünün renk değiştirmesi. Resimde aldım işte durum bu
Yardımınızı bekliyorum. Herhangi bir vurma çarpma falan olmadı. Akşam kapattım sabah açtım bu haldeydi..
Monitör yakınına mıknatıs konunca olan bir hata gibi duruyor daha çok yani sorun monitörden gibi tv de ya da başka monitörde denersen kesin emin oluruz
Bilgisayarım Notebook bu arada belirtmeyi unuttum. Ayrıca PC'nin yakınlarında herhangi bir mıknatıs yok. Bilgisayarımı ilk açınca da vardı yani şifre girme ekranında da bu renk değişme olayı mevcut.
ekran degişecek bendede olmuştu yazılımsal bir sorun degil bu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
şimdi biraz detayli anlatiyim arada çikiyordu bendede zanetim yazilimsal felan veya ekran kartindan denedim
hdmı dan baktim görüntü normal ama leptobun ekrani bozuk oldugunu anladim ve degişim için servise
gönderdim servis degiştirdi ekrani
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bu sorun leptobun kapagini kapatip açarken bile olabiliyor dedi bana servisteki eleman
Fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyeceğim :/ Geçeceğini sanmıyorum ama denemekten bir şey olmaz. Eğer işe yaramazsa garantiye vereceğim artık.. Demanyetize işi nasıl oluyor biraz bilgilendirir misin ?