Ekran Kartı Performansı

no_name.0001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar Nvidia 9500GT ekran kartı win 8-8.1 açarmı? İnternette araştırıyorum yararlı sonuç bulamıyorum. Veya bunun bildiğiniz uygulaması var mı? Sistem gereksinimlerine baktım her şey uyuyor:
2 GB Ram
200 GB disk alanı
2.93ghz E6500 Pentium(R) Dual-core cpu
Ayrıca elimde CPU-Z programının sonuçları vs. var. İsterseniz atarım.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Arkadaşlar Nvidia 9500GT ekran kartı win 8-8.1 açarmı? İnternette araştırıyorum yararlı sonuç bulamıyorum. Veya bunun bildiğiniz uygulaması var mı? Sistem gereksinimlerine baktım her şey uyuyor:
2 GB Ram
200 GB disk alanı
2.93ghz E6500 Pentium(R) Dual-core cpu
Ayrıca elimde CPU-Z programının sonuçları vs. var. İsterseniz atarım.
64 Bit 8.1 kurun. Konu kapanmıştır. :)

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Çok teşekkürler. Xaten kurcaktımda ekran kartı biraz eski oldüğündan terettüt etmiştim.
Sizin RAM'e ve SSD'ye ihtiyacınız var. Bu ikisini aldıktan sonra GPU ve CPU'yu da yükselttiniz mi bu sistem şuanki halinden 3-4 kat daha güçlü olacaktır. :)

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Daha kötû bir sisteme 3 tane işletim sistemini tek diske kurmuştum :]
Ancak bu sistemler için windows 7 idealdir

no_name.0001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Daha kötû bir sisteme 3 tane işletim sistemini tek diske kurmuştum :]
Ancak bu sistemler için windows 7 idealdir
Ben windows 7 ultomate kullanıyorum zaten ancak Microsoft daha çok baskı uyguluyor artık. Ayrıca windows 8 istememin bir sebebine microsoft store. Biliyorsunuz hangi sitenin uygulamada ne değişiklik yaptığını bilmiyoruz. Ayrıca Windows Mail vs. Bunlar benim için önemli ve Microsoft artık bunları desteklemediğini ve windows 10a yükseltmemin gerektiğini söylüyor. Önce Server 2012 düşündüm ama win 8 çok eski değil ve desteği sürdüğünüz istiyordum.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Bellek yükseltmesi yaparsan, rahat edersin. İmkânın varsa, mutlaka RAM ekle. :)

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Y
Ben windows 7 ultomate kullanıyorum zaten ancak Microsoft daha çok baskı uyguluyor artık. Ayrıca windows 8 istememin bir sebebine microsoft store. Biliyorsunuz hangi sitenin uygulamada ne değişiklik yaptığını bilmiyoruz. Ayrıca Windows Mail vs. Bunlar benim için önemli ve Microsoft artık bunları desteklemediğini ve windows 10a yükseltmemin gerektiğini söylüyor. Önce Server 2012 düşündüm ama win 8 çok eski değil ve desteği sürdüğünüz istiyordum.
Windows 10 u da kaldırabilir, sıkıntı olmaz hatta bilgisayar daha hızlı açılacaktır. Yani yükleyip deneyebilirsiniz.

no_name.0001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Y

Windows 10 u da kaldırabilir, sıkıntı olmaz hatta bilgisayar daha hızlı açılacaktır. Yani yükleyip deneyebilirsiniz.
Aa evet hiç bakmadım. Bizimkinde ne marifetler varmış haberimiz yok. Ama ben 8.1 kullanırım, arkadaşımda yükseltti kasmaya başladığını söyledi. O zaman benim ekran kartı GeForce 9500GT, DirektX 9.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
8.1 iyidir, ben sevmedim ama kullanıp memnun olanlar var.. şunu dedikçe aklıma mac os geliyor :D

no_name.0001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Sonradan bakan olurmu bilmiyorum ama flashı, rami vs. aldım (ram bulmak baya zor oldu hep 2. el vardı) sonra *** forumda Windows 8.1 Yükseltme yardımcısı diye bir uygulama buldum. çoğunuz biliyodur. 3 eksik ozellik gosteriyor aslında 5di 2 sorunu çözdüm.
1-Dokunmatik ekranım yok ama hareketler diye bir ayar açıldı (Bu kullandığım uygulamalardan olabilir bir sürü uzaktan kontrol uygulaması var biri 2. monitör diyer 2sini telefon için kullanıyorum)
2-CD/DVD bölümü bozuk zaten artık her şey internet ve flash bellek uzerinde
3-Güvenli önyükleme özelliği yok
LBS-Sistem Geri Yüklemede 0x80070005 hatası veriyor CMDden S??/SCANNOW komutunu girdim ? olan yerleri hatırlamadım.
Bunlar yüklememe engel olur mu?
LBS=Listede Bulunmayan Sorun
Ayrıca ekran fotosu aşada bakarsınız

Ekli dosyalar

• gereksinim.PNG
    gereksinim.PNG
    47.8 KB · Görüntüleme: 97