AhmetTuranDuman
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Beyler Benim bu konda fazla bilgim yok neye göre ekran kartı secilir
ne yani 600m aılnsa hiç bi oyunu çalıştıramaz mı dıyosun hep mükemmelliyetçi olmayın benim arkadaşımda 600m var herşeyi high scronızation da oynuyor hiç bi donma takılma yok, bende 650m var bendede yok yani , yok 670 yok 675 yok 680 boş iş bunlar 300m bile black opsu kaldırıyorfiyata göre değişirparan varsa gt 670 680 gibi birşey al ben aldım her oyun ful grafik şu an tabi diğer parçalar da uyumlu olmalı
Ben 'im İlk Baktığım Bit'dir Ne Kadar Bit O Kadar FPS![]()
Ben 'im İlk Baktığım Bit'dir Ne Kadar Bit O Kadar FPS![]()
fiyata göre değişirparan varsa gt 670 680 gibi birşey al ben aldım her oyun ful grafik şu an tabi diğer parçalar da uyumlu olmalı
ne yani 600m aılnsa hiç bi oyunu çalıştıramaz mı dıyosun hep mükemmelliyetçi olmayın benim arkadaşımda 600m var herşeyi high scronızation da oynuyor hiç bi donma takılma yok, bende 650m var bendede yok yani , yok 670 yok 675 yok 680 boş iş bunlar 300m bile black opsu kaldırıyor
evet tabiki oynarım Nvidia güncellemeleri veriyor Hem physcq Hem Driver vermese bile 2 yıl boyunca takıt takır oynayacağım Black ops 3 Black ops 4 sonra değiştirrim tabio dediğin şu anlık,alınıyorsa iyisi olsun işte,bundan sonraki oyunları ful garafik oynayabileceğini mi sanıyorsun
Modası geçmiş bir kart. Biraz da güçsüz. Aynı bütçede çok daha verimli AMD kartlar varAsus Nvidia GeForce GT420 2GB 128Bit DDR3 (DirectX 11.1) PCI-E 2.0 Ekran Kartı (GT420-2GD3-DI)
GT420-2GD3
İnanılmaz Ev Sineması Deneyimi - Ev Eğlencenizi Zenginleştirin
Dust-proof Fan - Toz korumalı fanlar ısıyı uzaklaştırırken kartın ömrünü %25 arttırıyor
EMI Shield - Kartın dışarıya yaydığı ve üzerinde topladığı elektromanyetik alanı %66 azaltarak daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar.
ASUS GPU Tweak - Gerçek zamanlı hız aşırtma ayarı yapabilme
Soğuğu Hisses, Sessizliğe Hükmet!
Özellikler
Grafik İşlemci NVIDIA GeForce GT 420
Bus Veri Standardı PCI Express 2.0
Video Belleği DDR3 2GB
Saat Hızı 700 MHz
CUDA Core 48
Bellek Hızı 1100 MHz ( 550 MHz DDR3 )
Bellek Arayüzü 128-bit
Çözünürlük D-Sub Max Çözünürlük : 2048x1536
DVI Max Çözünürlük : 2560x1600