Ekran Kartı Kod 43 Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xJoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xJoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Merhabalar,
Bilgisayarım gayet normal çalışırken bir anda dondu ve reset attığımda açılışta çıkan görüntüler çizgili göründü. Pc açıldığında ise, anakarttaki ekran kartına geçildiğini ve ekran kartımın aygıt yonetıcısınde kod 43 hatası aldıgını gordum.Windows hata ile karşılaştığı için bu aygıtı durdurdu.
Masaüstü kullanıyorum.
Nvidia 9800 gt ekran kartım.
Guncelllemeleri denedim.
Windows 10'u kurtarma olayına girip herseyı sildim.
Ekran kartını söküp tekrar taktım.
Maalesef çözüm bulamadım.
Donanımsal bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Aygıt Yöneticisinden, görüntü bağdaştırıcıları kısmından, NVIDIA ekran kartına sağ tıklayıp devre dışı bırak. Sonrada etkinleştir .
Görüntü dondu falan. Bi' 10 dk bekleyin bilgisayar kendini yeniden başlatır. Başlatmazsa siz kapatın. Sonra bilgisayarı açtığınızda onarma veya güncelleme falan yapabilir. Ekran kapanır açılır falan siz bilgisayarı bir yere koyun. Tekrar normal olarak açıldığında sorunun düzeldiğini göreceksiniz.

xJoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aygıt Yöneticisinden, görüntü bağdaştırıcıları kısmından, NVIDIA ekran kartına sağ tıklayıp devre dışı bırak. Sonrada etkinleştir .
Görüntü dondu falan. Bi' 10 dk bekleyin bilgisayar kendini yeniden başlatır. Başlatmazsa siz kapatın. Sonra bilgisayarı açtığınızda onarma veya güncelleme falan yapabilir. Ekran kapanır açılır falan siz bilgisayarı bir yere koyun. Tekrar normal olarak açıldığında sorunun düzeldiğini göreceksiniz.
Maalesef hocam onu da denemiştim, tekrar denedim ama değişen 1 sey yok.