Ekran kartı ısısı.

sidewinder707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, iyi günler... Yaklasik 2 gün önce uzun süredir temizlemediğim bilgisayarımı açıp temizledim, termal macununu sıktım düzgün bir şekilde kapattım, en azından öyle düşünüyorum. Benim ekran kartı fan uygulamam bana sorun çıkartıyor, fanımın derecesini 100 yapmama rağmen 0 derece olarak gösteriyor ve geçtiğimiz günlerde GTA 5 dağıtıldığı için ben de eskiden singleplayerını oynadığım oyunun şimdi Online halini oynamak istiyorum ama, yukarıda dediğim gibi 0 olarak algıladığı için oyuna girdiğim an 80-90 derece oluyor bir fikri olan varsa yardim ederse çok sevinirim, yeni ekran karti değil. Alttaki fotoğraflarda dikkatinizi çekmek istediğim nokta fanlarimi açmış olmama rağmen 0 göstermesi, tekrardan iyi günler yardimci olursaniz cok sevinirim.

Ekli dosyalar

• ss1.JPG
    ss1.JPG
    27.8 KB · Görüntüleme: 91
  • ss2.JPG
    ss2.JPG
    54.4 KB · Görüntüleme: 93
  • ss3.JPG
    ss3.JPG
    15.2 KB · Görüntüleme: 81

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Laptop mı masaüstü mü bu bilgisayar?

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Ekran kartına da mı termal macun uyguladın?

sidewinder707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet hepsini hallettim tüm kasa olarak ekran kartına ve islemciye de termal macun uyguladım

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Fanın kablosunu düzgün takmamış olabilirsin bu iyi ihtimal köyü ihtimal fan bozulmuş olabilir. Tekrar açıp kontrol et bence

sidewinder707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekstra sağlam bir fan alsam düzeltebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız şöyle bir şey de vardi ek olarak ben bilgisayarı ilk açtığımda ss attığım kısımdaki 0 olan bar yani fan hızı barı 100 olarak görünüyordu ve normal bir oyunumu 50 derece altında çalıştırdı 1-2 saat sonra 0'a sabitlendi ve yükseltemedim

Hani bozuk olsa hiç çalışmayacağını düşünüyorum ama sabah açtığımda çalıştı sonra 0landi

dreameagles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bios ekranında biosu bir sıfırlar mısınız? Onun yanı sıra fanın güç kablosunu tam taktığınızdan emin misiniz? Hiç birinde sıkıntı yoksa ya macunu yanlış sürdünüz veya macun kalitesiz. En son seçenek fanda bozuk olabilir açıkçası bilgisayar yanımda olmadığı için tam bir şey diyemiyorum.

sidewinder707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fanın güç kablosunu taktığımdan %95 eminim, 2 kişi beraber taktık 2 defa kontrol ettik ama yarın tekrardan açıp kontrol ederim o konuyu. Bios kısmında fan' sekmesinde turbo tarzı şeyler yazıyordu acaba o ayarlarla oynayıp hızını ayarlama şansım var mıdır?

Ve fanın güç kablosunu takmamış olsaydım ilk bilgisayarı açtığımda oyunu sorunsuz ve soğuk bir şekilde açmazdı.