Ekran Kartı için yardımcı olurmusunuz

samuray5500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ram: 4 Gb
İşlemci: intel pentium e6500 2.93 ghz
Anakart: pegatron ipx41-d3
Ekran kartı: Ati readon 6350
Biliyorum pc kötü pek bilgim yok bu konularda bilen biri yardımcı olabilirmi bu pcye para yatırararak nasıl yapabilirim iyi olurmu yoksa boşa ugraşmayayımmı ekran kartı filan ne alabilirim

`Deli

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Bilgisayarı değiştirsen daha iyi olur artık değişme vakti gelmiş

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Sıfırdan sistem toplaman daha verimli olur.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
O sistemdeki ekran kartı zaten o işlemciyi besliyor.
Daha fazlası zarar ettirir.
Ama önerin ne dersen gt1030

samuray5500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki arkadaşlar bu sıfırdan sistem toplamak nasıl oluyor vatanda filan kasalar satılıyor toplanmış ama fiyatları çok pahalı sistemlerden pek anlamıyorum bi sorim dedim işletim sistemi ekran kartı bunların hangisi önemlidir ögrenmek için soruyorum benim pcde intel pentium yani bunun kaldırabildigi bir sınırmı var ekran kartında illaki gidip kafaya göre ekran kartı alamam ama bu ekran kartı almakda yeterlimidir belirli oyunları oynamak için başka öenmli bişey varmıdır

`Deli

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Peki arkadaşlar bu sıfırdan sistem toplamak nasıl oluyor vatanda filan kasalar satılıyor toplanmış ama fiyatları çok pahalı sistemlerden pek anlamıyorum bi sorim dedim işletim sistemi ekran kartı bunların hangisi önemlidir ögrenmek için soruyorum benim pcde intel pentium yani bunun kaldırabildigi bir sınırmı var ekran kartında illaki gidip kafaya göre ekran kartı alamam ama bu ekran kartı almakda yeterlimidir belirli oyunları oynamak için başka öenmli bişey varmıdır
istediğin işlemciye istediğin ekran kartını takabilirsin ama darboğaz yapar darboğazın en kolayca tabir ile düz yolda rahat 160 ile gitmek varken arabayı zorlayıp 100 ile gitmek gibi umarım saçma tabir olmamıştır :D

samuray5500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geçen sene laptop aldım Hp amd a10 9600 ekran kartıda amd r8 m445dx sürekli ismi degişiyo ya neyse 8 gb ram 4 gb ekran kartı diye aldım dedigim gibi anlamıyorum ama arkadaşım 4 gb rama 2 gb ekran kartı i5 ve gtx920 aldı benim pc hem ısınıyor hemde onun kadar performans vermiyor ben bunuda anlayamıyorum fortnite giriyorum minimum sitem gereksinimlerine bakıyorum baya düşük ama low ayarlarda kasıyor pc

`Deli

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Eski Amd işlemciler ısınma sorunu vardı r8 m445dx ve GTX920 arasında çok bir fark yok ama oyunlarda bazen AMD bazen Nvidia ekran kartları daha performans gösterebiliyor

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Sistem yenileme zamani gelmis bence