differentturk
Profesör
Bilgisayar yeterliyse tabiki Windows 10.
Dual Boot yerine direk kurulum yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hangisi daha sağlıklı hangisinin faydası daha çokdual boot kolay ama direk kurulum çooooook kolay
hangisini istersenizDual
Hangisi daha sağlıklı hangisinin faydası daha çok
Dual boot ile iki OS'u aynı anda kullanabiliyorsunuz,Windows kullanmak istemiyorsanız direk kurulum yapabilirsiniz.Dual
Live kurmanız sağlıklı olmaz. Normal kurun. Live sadece performans testetmek ve tasarıma göz atmak için.Dual
Fark yok muhangisini isterseniz
Pek bir fark yok tek fark PC'de iki tane OS'un bulunuyor olması ve bu OS'ları istediğiniz gibi değiştirebilmenizdir.Fark yok mu
İki işletim sistemini birlikte kullanıyorsunuz. Normal kurulum yaparsanız sadece tek bir tane.Fark yok mu
Ben tavsiye ederim.m
kursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
desteği kesilmiş 1 osu genelde kimse tavsiye etmez
Ben Windows un kalmasını istemiyorum çünkü 2 işletim sistemiFark yok mu
Bende zaten 1 tane kullanmak isterimİki işletim sistemini birlikte kullanıyorsunuz. Normal kurulum yaparsanız sadece tek bir tane.
O zaman direk kurulum yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Ben Windows un kalmasını istemiyorum çünkü 2 işletim sistemi
Bende zaten 1 tane kullanmak isterim
tamam o halde siz sadece linux kurunBen Windows un kalmasını istemiyorum çünkü 2 işletim sistemi
Bende zaten 1 tane kullanmak isterim
tamam o halde siz sadece linux kurun
Hocam çok teşekkür ederim konu açtım 10 dk olmadan cevap geldi Allah razı olsunO zaman direk kurulum yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Önemli değil eğer bir sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim.Hocam çok teşekkür ederim konu açtım 10 dk olmadan cevap geldi Allah razı olsun
Puppy linux lubuntu arasında nasıl farklar var en hızlısı hangisitamam o halde siz sadece linux kurun
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer çok hızlı olsun derseniz puppy linux ,lubuntu en hızlılarıdır
Puppy Linux'u yeni başlayan birisi için çok iyi olacağını sanmam,Lubuntu veya Linux Mint XFCE'yi tercih etmenizi öneririm.Gözünüze hoş gelen hafif bir dağıtımı kurabilirsiniz diye düşünüyorum.Puppy linux lubuntu arasında nasıl farklar var en hızlısı hangisi
Hocam anladığım kadarıylaÖnemli değil eğer bir sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim.
Hangisi daha hızlı olur sistemi yormazPuppy Linux'u yeni başlayan birisi için çok iyi olacağını sanmam,Lubuntu veya Linux Mint XFCE'yi tercih etmenizi öneririm.
aynen,eğer win gibi olsun isterseniz zorin osPuppy Linux'u yeni başlayan birisi için çok iyi olacağını sanmam,Lubuntu veya Linux Mint XFCE'yi tercih etmenizi öneririm.
sisteminiz kötü değil o yüzden hemen hemen aynı olurHocam anladığım kadarıyla
Hangisi daha hızlı olur sistemi yormaz
Lubuntu daha hızlıdır ama Linux Mint XFCE ile aralarında aman aman bir performans farkı olmayacağını düşünüyorum.Hocam anladığım kadarıyla
Hangisi daha hızlı olur sistemi yormaz
Sizin tavsiyeniz nedirLubuntu daha hızlıdır ama Linux Mint XFCE ile aralarında aman aman bir performans farkı olmayacağını düşünüyorum.
Gözünüze güzel gözükeni kurabilirsiniz,ikiside iyi bir GNU/Linux dağıtımdır diye düşünüyorum.Sizin tavsiyeniz nedir
görünüşlerine bakıp hoşunuza gideni kurmanızSizin tavsiyeniz nedir
neredeyse tüm oyunlar bir şekilde kurulurlinuxta çok oyun desteği yok ama daha hızlı
Hocam sizce hangisi lubuntu muneredeyse tüm oyunlar bir şekilde kurulur
siz bir bakın hangisi güzelse onu kurun efendim ikisinin de performans aynı uçuyorlar resmenHocam sizce hangisi lubuntu mu
Yok Windows kurmam banada farklılık olur 8 yıldır Windows kullanıyorum hayatım renklenirLinux tercih edebilirsiniz gerçekten eğlenceli bir sistem. Çeşit çeşit.
Sonu ''Windows 7 kurdum bitti konu kapanabilir'' e dönmez inşallah?
usb belleğiniz var mı yoksa da korkmanıza gerek yok onsuz da olurYok Windows kurmam banada farklılık olur 8 yıldır Windows kullanıyorum hayatım renklenir