Yardım Ekran kartı çöküyor

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, bu gün apex legends oynarken ping girmeye başladı bende modemi kapatıp tekrar açtım bu İnternet gelince oyun çöktü tekrar girdim tekrar çöktü. Sonra msi afterburnerden sıcaklığı kontrol edince 55 dereceye ulaşınca oyun kapanıyor. 2 oyunda daha deneyince driverle ilgili problem var sanıp ddu ile kaldırıp driveri yeniden yükledim ama fayda etmiyo. Ekran kartı 55 dereece ulaşınca kapanıyor.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İ3 9100f
GTX 780ti

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Merhaba, bu gün apex legends oynarken ping girmeye başladı bende modemi kapatıp tekrar açtım bu İnternet gelince oyun çöktü tekrar girdim tekrar çöktü. Sonra msi afterburnerden sıcaklığı kontrol edince 55 dereceye ulaşınca oyun kapanıyor. 2 oyunda daha deneyince driverle ilgili problem var sanıp ddu ile kaldırıp driveri yeniden yükledim ama fayda etmiyo. Ekran kartı 55 dereece ulaşınca kapanıyor.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

İ3 9100f
GTX 780ti

Kartta sıkıntı var o zaman. 55 dereceye ulaşınca kapanıyor demişsiniz bilgisayar tamamen mi kapanıyor yoksa görüntü gidiyor ama kasa çalışmaya devam mı ediyor? Bir de bu durum olduğu zaman ekran kartının fanları en yüksek hıza gelip sürekli tam hızında çalışıyor mu?

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kartta sıkıntı var o zaman. 55 dereceye ulaşınca kapanıyor demişsiniz bilgisayar tamamen mi kapanıyor yoksa görüntü gidiyor ama kasa çalışmaya devam mı ediyor? Bir de bu durum olduğu zaman ekran kartının fanları en yüksek hıza gelip sürekli tam hızın

Driveri silmeden önce sadece ekran gidip geliyordu ama şimdi bilgisayar kapanıyor. Fan sesi hep sabit artmıyor yani.