ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor

emiranil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gündür sürekli araştırıp bir çok şey denememe rağmen yapamadım Casper sitesinde sunduğu bilgisayarıma uyumlu driverları indirip hepsini kurdum 2 kere üst üste mavi ekran hatası aldım daha sonra baktığımda nvidia denetim masası kalkmıştı sonra aygıt yöneticisinden kontrol ediyim dedim yine yok sabah gizlilerde gözüküyodu bu sefer tamamen gitti. casper sitesinden chipset driverı yükleyince klavye ve touchpad te gitti sürücüyü geri yükledim onlar düzeldi ama malesef ekran kartıyla ilgili hiçbişey yapamadım

Bilgisayarım win 10 64bit
CN.MSD-4712X Casper CSD

ekran kartı gt 940m

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Donanımsal bir sorun olabilir garantisi varsa bilgisayarın servise gönder..

emiranil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi bir laptop tamircisine götürmen gerekli çünkü bu problem yazılımsal bir probleme benzemiyor..
ama sorun driverları güncelledikten sonra oldu donanımsal bir problem olsaydı en azından daha önceden bi belirtilerini görmezmiydim

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bazı sorunlar dediğin gibi önceden belirti gösterebilir ama birdenbirede problem olabiliyor..

emiranil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı sorunlar dediğin gibi önceden belirti gösterebilir ama birdenbirede problem olabiliyor..
yinede deneyebiliceğim bir yöntem yokmu bu konuda bilginiz varmı veya herhangi bilgisi olan biri neden bu tarz bişeyle karşılaşıyo olabilirim yardımcı olabilirmi

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
yinede deneyebiliceğim bir yöntem yokmu bu konuda bilginiz varmı veya herhangi bilgisi olan biri neden bu tarz bişeyle karşılaşıyo olabilirim yardımcı olabilirmi
Laptoplarda bu problem çok fazla oluyor drivee ile ilgili sıkıntı olsa aygıt yöneticisinde görünür ama yinede format at belki düzelir..

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
laptobu güvenli modda başlat , ddu ile ekran kartına ait bütün driverları silip geri yükle.

emiranil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptobu güvenli modda başlat , ddu ile ekran kartına ait bütün driverları silip geri yükle.
Şuan bilgisayar hiç açılmıyor mavi ekran hatası verip yeniliyor kendini sürekli tekrarlıyor flash bellek alıp içine format dosyası atmaya gidiyorum tekrar deneyip sonuçları buraya yazıcam