Ekran kalitesi iyi notebook önerisi

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba ben yeni notebook almayı düşünüyorum internetten epey baktım ama ekran kaliteleri netten anlaşılmadığından hangi markanın nasıldır emin olamadım.

özellikle 1080p film izleyeceğimden ekranı biraz iyi olsun istiyorum. en azından renkleri falan canlı olsun. Tasarımda önemli benim için öyle çok kaba bişey de istemiyorum o yüzden msi falan pek tercihim değil.

fiyat konusunda şuan için kesin bi sınırım yok. ama 3 ihtimal var, 3 klasmandan da önerirseniz sevinirim.

ilki 1400-1700 arası
ikinci 1700-2000 arası
üçüncü olarak 2000-2500 arası. bütçem duruma göre bunlardan üçü de olabilir o yüzden her klasmanda en uygun modeli önerirseniz çok memnun olurum.

ekstra belirtmem gereken şeylere gelirsek;

- ışıklı klavye ya da aliminyum gövde benim için bi artı, tercih sebebi.
- ultra-high bi oyuncu değilim ama özellikle ikinci üçüncü aralıkta alacaksam yakın zaman ve mümkünse günümüz oyunlarını ortalama oynayabiliyim.
- tercihen asus ve samsung ve dell. ama başka önerilere de açığım tabi. ha bide casper exper falan istemiyorum ucuz etin yahnisi yavan olmasın :)

kısaca böyle, varsa önerileriniz alayım size zahmet :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba ben yeni notebook almayı düşünüyorum internetten epey baktım ama ekran kaliteleri netten anlaşılmadığından hangi markanın nasıldır emin olamadım.

özellikle 1080p film izleyeceğimden ekranı biraz iyi olsun istiyorum. en azından renkleri falan canlı olsun. Tasarımda önemli benim için öyle çok kaba bişey de istemiyorum o yüzden msi falan pek tercihim değil.

fiyat konusunda şuan için kesin bi sınırım yok. ama 3 ihtimal var, 3 klasmandan da önerirseniz sevinirim.

ilki 1400-1700 arası
ikinci 1700-2000 arası
üçüncü olarak 2000-2500 arası. bütçem duruma göre bunlardan üçü de olabilir o yüzden her klasmanda en uygun modeli önerirseniz çok memnun olurum.

ekstra belirtmem gereken şeylere gelirsek;

- ışıklı klavye ya da aliminyum gövde benim için bi artı, tercih sebebi.
- ultra-high bi oyuncu değilim ama özellikle ikinci üçüncü aralıkta alacaksam yakın zaman ve mümkünse günümüz oyunlarını ortalama oynayabiliyim.
- tercihen asus ve samsung ve dell. ama başka önerilere de açığım tabi. ha bide casper exper falan istemiyorum ucuz etin yahnisi yavan olmasın :)

kısaca böyle, varsa önerileriniz alayım size zahmet :)

Çok şey istiyorsunuz :) Şu an piyasa da olan laptopların nerdeyse hepsi LED aydınlatmalı ekran kullanıyor, IPS ekranlı laptoplar yeni yeni çıkmaya başladı, lenovo ve asusun birkaç modelinde bu ekran var. Laptopun işlemcisi çok iyi, ekran kartı da iyi, günümüz ve çıkacak oyunları medium high ayarlarda rahatlıkla oynatır..

Piyasada ekran olarak en iyisi bu..
http://www.eksenbilgisayar.com/urun...-4gb-vga-gt750m-156-ips-full-hd-free-dos.aspx

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam sen sony Vaio al kafan rahat etsin. Benim de var. Full HD ekran. Ben bir de 17.3" aldım. Film ve oyun süper oluyor

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hocam MSI sevmiyorum ya, çok kaba geliyolar bana tasarım olarak.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hocam MSI sevmiyorum ya, çok kaba geliyolar bana tasarım olarak.

Ekran kalitesi iyi Laptop istiyorsanız yukarıda önerdiğim IPS ekranlı laptpou alın, diğer bütün laptoplarda led ekran var yani, hangisine alırsanız aLın aynı..

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
daha uygun fiyatlı bişey önerir misiniz peki alternatif olarak?

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Evet İlk Önce Bütçeni Belirtirsen Yardımcı Oluruz