Son Zamanlarda Böyle Bir Hata Almaya Başladım Görüntü Kesiliyor Monitör Yanıp Sönüyor Ekran Kartı Fanı Bağırma Başlıo Reset Atınca Hiç Bib sesi gelmiyor Powerdan Kapatınca açınca Düzeliyor Sorunun Kaynağı nedir Acaba şimdiden TEşekkürler
Merhaba
Dual Ram kullanıyorsan ramleri tek tek dene bilgisayarı açmaya çalış. Eğerki bu sorununu çözmez ise ekran kartı portunda da bi sıkıntı olabilir ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü sağla. Bunların hiçbiri çözmez ise tekrar yaz bir daha değerlendirelim.
Helal olsun daha ilk mesajında foruma katkısı bulunan biri. Teşekkürler![]()
Ben teşekkür ederim. Üyeliğimi önceden almıştım ama foruma girip dolaşmak, bilgi alış-verişi yapmak şimdi nasip oldu![]()
Hadi bakalım kalıcı olman dileği ile iyi forumlar![]()
Dual ram var tek tek deniyeceğim ama anakartta görüntü çıkışı yok
HD6850 Crossfire 600w Psu ile kullanıyorum güç yetersizliği olabilirmi?
İşlemci i5-2500k OC 4.3Ghz Saphire HD6850 CrossfirexEkran kartı ve işlemci modelleri nedir.
İşlemci i5-2500k OC 4.3Ghz Saphire HD6850 Crossfirex
Ben oc suz kullanıyorum ve tek karta sahibim ortalama yükte 500w ısınma yaratıyor. Bence aldığından beri böyle ise nedeni psu olabilir
ramin teki takık şuan 5-6 saatir Sorun çıkarmadıRamleri denicem demiştin denedin mi ?
Elimlemi Silicem SilgiylemiStatik elektrikten dolayıda ramlerde sorun çıkmış olabilir.
Diğer Ram'in bağlantı yerini elinle silip statik elektriği aldıktan sonra onuda tak. Arızası yoksa sorun çıkarmaz büyük ihtimal.
Elimlemi Silicem Silgiylemi
Ramleride Tak çıkar Yapması çok zor üstteki fanlardan dolayı tornavida ile kapatıyom klipsleri![]()