Ekran açık süresi

yusufdemir81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Galaxy S6 2550mah bataryaya sahipken İphone 6 1810mah bataryaya sahip. Galaxy S6 kullanıyorum ekran açık süresi maximum 4 saat fakat forumlarda okuduğum kadarıyla İphone 6nın ekran açık süresi 6-7 saat diyo. batarya kapasitesi düşük olmasına rağmen iyi bi ekran açık süresi veriyo, sizler iphone 6nızın ve galaxy s6nızın ekran açık sürelerini yazar mısınız ?? merak ediyorum bu durum neden böyle ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
6-7 saat telefonun kullanım ömrüdür o :D 6-7 saat ekran süresi vericeğinimi düşünüyorsun? :D en fazla ekran süresini g2 veriyordu son hatırladığım kadarıyla. 8-9 saat.

Toplamda telefon 6-7 saat kullanılmış onun bilgisini veriyor fakat apple cihazlarında ekran açık kalma süre bilgisi yoktur.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mobil veri açıksa 4 saat ekran açık süresi gayet iyi

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yaptığın işe de bağlı ben dizi izlerken 7-8 saati görüyor ekran süresi oyun oynasam bu kadar ekran süresi alamam mesela.

yusufdemir81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kardeş ben bu S6yi anlamadım net açık oluyo whatsapp twitter falan arada nette geziyorum ekran parlaklığı %25 falan max 4 saat gidiyo. bazen ekran parlaklığını %100e getirip oyun oynuyorum most wanted falan o zaman 3 daat dayanıyor. bazen sadece sms kullanıyorum neti açmiyorum sadece sms o zaman bile max 4 saat ekran açık süresi veriyo. anlamadım gitti.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sadece 1 kere 4 saat 26dk ekran açık süresi verdi o zamanda gece telefonla oynadim ekran parlaklığını sıfıra indirdim siyah beyaz yaptim ekranı, whatsapp twitter internet sms falan, bu halde bile 4 buçuk saati zor gördu. ekran parlaklığı sıfır ve ekran siyah beyaz olduğu halde 5-6 saati görmüyor. ben bu s6 yi bi türlü anlayamadım :D ekran suresi ne yaparsam yapayım artmıyo

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
kardeş ben bu S6yi anlamadım net açık oluyo whatsapp twitter falan arada nette geziyorum ekran parlaklığı %25 falan max 4 saat gidiyo. bazen ekran parlaklığını %100e getirip oyun oynuyorum most wanted falan o zaman 3 daat dayanıyor. bazen sadece sms kullanıyorum neti açmiyorum sadece sms o zaman bile max 4 saat ekran açık süresi veriyo. anlamadım gitti.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sadece 1 kere 4 saat 26dk ekran açık süresi verdi o zamanda gece telefonla oynadim ekran parlaklığını sıfıra indirdim siyah beyaz yaptim ekranı, whatsapp twitter internet sms falan, bu halde bile 4 buçuk saati zor gördu. ekran parlaklığı sıfır ve ekran siyah beyaz olduğu halde 5-6 saati görmüyor. ben bu s6 yi bi türlü anlayamadım :D ekran suresi ne yaparsam yapayım artmıyo
Doğrudur arkadaşım kullandı bir süre oda beğenmedi batarya performansını.