Eklediğim konular son eklenenler'de görünmüyor

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
merhaba foruma eklediğim konular ana sayfada foruma son eklenenler kısmında görünmüyor dikkatimi çekti 3-5 gündür böyle hiçbir şekilde ana sayfada son eklenenler'de göremiyorum filtrelememi var acaba.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ama bu eklediğin konu ana sayfada görünüyor...

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ilk kez bu konum ana sayfada görüntü mesela 3 tane nostalji reklamı ekledim 3 üde ana sayfada son eklenenler de görünmedi bende şaşırdım bu konu görününce.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Acaba kısıtlamamı getirildi.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
olabilir bir şekilde son eklenenlerde problem var ,ayrıca açılan konulara tarih bilgisi eklenmeli tarih olmayınca 3 yıl önceki bir konuyu yeni bir konu gibi sanabiliyoruz.bakın son eklediğim konu hala grünmedi forum hakkında bölümüne foruma eklenen konulara tarih bilgisi eklenmeli diye bir konu açtım daha gelmedi ana sayfaya.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
evet dini ve siyasi tartışmalardan sonra bazı arkadaşlar^^bizx anasayfada bu konuları görmek istemiyoruz'' dediler.Ve dedikleri dolaylı yoldan uygulandı..Bazı konu başlıkları anasayfada görünüyor.

Aslında arkadaşlar görebilecekleri konuları kendilerinin filtrelemelerini istedi ancak uygulama genele m'al edildi.

Ben memnun değilim bu son uygulamadan

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
evet dini ve siyasi tartışmalardan sonra bazı arkadaşlar^^bizx anasayfada bu konuları görmek istemiyoruz'' dediler.Ve dedikleri dolaylı yoldan uygulandı..Bazı konu başlıkları anasayfada görünüyor.

Aslında arkadaşlar görebilecekleri konuları kendilerinin filtrelemelerini istedi ancak uygulama genele m'al edildi.

Ben memnun değilim bu son uygulamadan

evet genel'e uygulanması yanlış olmuş umuyorum düzeltilir.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ben iyi bi uygulama olduğundan yanayım
tabii isteyenin istediği şekilde filtreleme olayı gelse daha bi iyi olur

ayrıca bende 502 hatalarından dert yanıyorum başkalarıda bu hatayı görüyosa forum hakkında bölümüne konu açıcam sürekli 502 görüyorum yenilemeden düzelmiyo

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bence böyle olması çok daha iyi oldu.sdn'ye forum olduğu için girmeyen insanlar var.orada sadece teknoloji ile ilgili konuları göreceği için diğer konular o kişiyi rahatsız etmeyecektir.hangi bölümler filtrenlendi bilmiyorum ama forumda son başlıklar kısmında özellikle gündem,eğlence bölümündeki bütün alt başlıklar,konu dışı,tanışlaım görüşelim gibi yerlerde açılan konuları görünmemesi SDN'nin geleceği açısından iyi olacaktır. ayrıca son zamanlarda dikkat ettiğim öenmli bir konu SDN çok ciddi bir pagerank düşüşü yaşıyor.umarım SDN eski günlerine geri döner

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
tarih saat gözüküyor ya üstte " Dün, 02:34 "