Soru Ehliyet almak kolay mıdır?

ArgonGolden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba Arkadaşlar,

Ehliyet almak istiyorum bunun için sürücü kursuna kaydoldum.

Yazılı sınav ve ehliyet sınavı kolay mıdır?

Bana yardımcı olabilir misiniz?

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Merhaba Arkadaşlar,

Ehliyet almak istiyorum bunun için sürücü kursuna kaydoldum.

Yazılı sınav ve ehliyet sınavı kolay mıdır?

Bana yardımcı olabilir misiniz?

Telegram Grubları var Orada cıkan sorular var PDF olarak oku ve tekrar et pekıstır bol bol bol test coz kolayca alırsın..

Reaksiyon puanı
993
Yazılı sınavı çalışırsan her gün 1 saat kolay.
Direksiyon için de derslere düzenli katılmanı tavsiye ederim.
Ayrıca YouTube de önemli ipuçları paylaşan kanallar var Instagram dan da takip edebilir derse gidince deneyebilirsin.
Sınavda sakin kalmayı başarabilirsen tek seferde alırsın.
Bazı komisyoncular sınavdaki sorumlular çok samimi bazıları çok soğuk tipler bana samimisi denk gelmişti hocamla onlar sohbet ederken ben nerdeyse hatasız geçtim herşeyi.
Ben de bu yıl aldım bu arada.

yigitsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Yazılı sınav oldukça kolay, çıkmış sorulara biraz bakman bile geçmen için yeterli olabilir. Sadece ilkyardım ve motor soruları biraz zorlayabiliyor, onlar için de biraz pratik gerekiyor.

Direksiyon sınavı için de güzergahı avucunun içi gibi bilirsen rahat geçersin. Tabii ki gelen hocaların ne kadar cana yakın olduğu da senin rahatlığını etkiler. Yine de güzergah içerisinde park edeceğin yerlerin detaylarını, detaydan kastım park edeceğin yerdeki çizgiler de dahil ki nerede duracağını nerede manevra yapacağını bilesin, sinyal vermen gereken yerleri aklında tutman ve en en önemlisi güzergahı kaçırmaman.

Umarım ilk girişinde geçersin :)