• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Eğitim İçin İmac

yaylacorbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Benim size direkt olarak sormak istediğim soru şu sizce Eğitim İçin Apple İmac Almalı mıyım ? Sadece Cevabı Verşm Ve Gerekçesini De

sezerr53

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Hem evet hem hayır. Gerekçeleri senin ihtiyaçlarına göre değişir. (Alınmaz)

Son düzenleme:

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
sadece eğitim için alınmaz ha bende para çok okulada götürmeyecem sadece ofis doslalari ile isim var dersen al ilerisi için kullanırsın yeni m1 işlemcileri gayet güzel ama illaki okula PC goturmen gerekecek bide bilgisayarla çok haşır neşirli bir bölüm ise üniversitelerin çoğu Windows kullanır haberin olsun

yaylacorbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece eğitim için alınmaz ha bende para çok okulada götürmeyecem sadece ofis doslalari ile isim var dersen al ilerisi için kullanırsın yeni m1 işlemcileri gayet güzel ama illaki okula PC goturmen gerekecek bide bilgisayarla çok haşır neşirli bir bölüm ise üniversitelerin çoğu Windows kullanır haberin olsun
genellikle universte tıp alanı ve lise için şu an lise için yakında universitede de işime yarayacak

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,071
İmac yerine macbook veya yeni çıkan ipad pro öneririm. Üniversitede taşınılabilir olması çok işinize yarayabilir. Şahsen ben yüzyüze eğitime geçilirse ipad pro almayı düşünüyorum. Kağıt kullanmayı da bırakabilirim bu sayede. Ancak biraz da tercih meselesi. Masaüstünde sabit bir şey seviyorsanız imac de alınabilir. Ama ben almazdım.

LinuxIsNotUniX

Doçent
Reaksiyon puanı
963
appleye boşa para verilmez hem pahalı hem kullanışsız (bana göre sizi bilemem)
yani alınmaz

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

genellikle universte tıp alanı ve lise için şu an lise için yakında universitede de işime yarayacak
Ozaman al bi iPad daha iyi olur notları tutarsın kitapları taratıp içine atarsın o kadar kitap taşımaktan kurtulursun youtubede güzel videolar var bu konuda ama dez avantajı ele çok bi oyun olayın olmaz