DarKDays61
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar merhaba ben ekran karti almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok bende başka bir ilden adama get acarmisiniz dedim oda bana bunu dedi ne demek istedi
Siz parayı gönderdikten sonra göndereceğini söylüyor. Güvenilir değilse kesinlikle göndermeyin. Sahibinden üzerinde yıllanmış, güvenilir mağazalara bakın. Sonra üzülen siz olmayın.Arkadaşlar merhaba ben ekran karti almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok bende başka bir ilden adama get acarmisiniz dedim oda bana bunu dedi ne demek istediEkli dosyayı görüntüle 147600
Neresi hatalı?konu hatalı
3 yıl etiketi var ve 100 tane ilani varSiz parayı gönderdikten sonra göndereceğini söylüyor. Güvenilir değilse kesinlikle göndermeyin. Sahibinden üzerinde yıllanmış, güvenilir mağazalara bakın. Sonra üzülen siz olmayın.
EFT= Aynı ülke içerisinde yapılan bankalararası para transfer işlemine verilen isimdir.
Burdan alinirmi
Aratmaya üşenmiştim, o yüzden arkadaşa sordum.3 yıl etiketi var ve 100 tane ilani var Ekli dosyayı görüntüle 147607
hocam başlık açılırken diğer alışveriş siteleri seçilmiş ödeme yöntemleri değil.Neresi hatalı?
Eğer dolandirirsa polise gidebilirmiyimAratmaya üşenmiştim, o yüzden arkadaşa sordum.
Şimdi baktım ve güvenilir duruyor. Bence göndermesinde bir sorun yok gibi...
Yeniyim burda Yanlışım varsa affolahocam başlık açılırken diğer alışveriş siteleri seçilmiş ödeme yöntemleri değil.
O zaman raporlayın.hocam başlık açılırken diğer alışveriş siteleri seçilmiş ödeme yöntemleri değil.
Polise gidemezsiniz çünkü bir kağıt, fatura vs. tutmuyorsunuz. İkinci elin dezavantajları işte fakat alacağınız mağaza gayet güvenilir duruyor. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat tabii ki de olma ihtimali de var.Eğer dolandirirsa polise gidebilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeniyim burda Yanlışım varsa affola
Riskli işO zaman raporlayın.
Buraya "Hatalı." yazmanıza gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Polise gidemezsiniz çünkü bir kağıt, fatura vs. tutmuyorsunuz. İkinci elin dezavantajları işte fakat alacağınız mağaza gayet güvenilir duruyor. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat tabii ki de olma ihtimali de var.