EFT ne demek

DarKDays61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar merhaba ben ekran karti almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok bende başka bir ilden adama get acarmisiniz dedim oda bana bunu dedi ne demek istedi
Screenshot_2021-04-14-09-50-59(1).png

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Arkadaşlar merhaba ben ekran karti almak istiyorum ama bulunduğum yerde yok bende başka bir ilden adama get acarmisiniz dedim oda bana bunu dedi ne demek istediEkli dosyayı görüntüle 147600
Siz parayı gönderdikten sonra göndereceğini söylüyor. Güvenilir değilse kesinlikle göndermeyin. Sahibinden üzerinde yıllanmış, güvenilir mağazalara bakın. Sonra üzülen siz olmayın.

EFT= Aynı ülke içerisinde yapılan bankalararası para transfer işlemine verilen isimdir.

Son Şövalye21

Asistan
Reaksiyon puanı
369
Ayağının altında internet var baksana google dan!

Elektronik Fon Transferi ya da kısa adı ile EFT Türkiye'de ilk olarak 1 Nisan 1992 tarihinde TCMB bünyesinde sistemin devreye girmesi ile başlatılmış olup, kısaca iki farklı banka arasındaki TL cinsinden ödemelerin gerçekleştirilmesi işi olarak tanımlanabilir.

Son Şövalye21

Asistan
Reaksiyon puanı
369
Yani diyorki siz parayı verin sonra ben get açıp gönderiyim diyor.
Pek güvenli değil gibi.

DarKDays61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Siz parayı gönderdikten sonra göndereceğini söylüyor. Güvenilir değilse kesinlikle göndermeyin. Sahibinden üzerinde yıllanmış, güvenilir mağazalara bakın. Sonra üzülen siz olmayın.

EFT= Aynı ülke içerisinde yapılan bankalararası para transfer işlemine verilen isimdir.
3 yıl etiketi var ve 100 tane ilani var Screenshot_2021-04-14-10-14-41.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıl etiketi var ve 100 tane ilani var Screenshot_2021-04-14-10-14-41.png
Burdan alinirmi

DarKDays61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
hocam başlık açılırken diğer alışveriş siteleri seçilmiş ödeme yöntemleri değil.
O zaman raporlayın. :)

Buraya "Hatalı." yazmanıza gerek yok.

Eğer dolandirirsa polise gidebilirmiyim

Yeniyim burda Yanlışım varsa affola
Polise gidemezsiniz çünkü bir kağıt, fatura vs. tutmuyorsunuz. İkinci elin dezavantajları işte fakat alacağınız mağaza gayet güvenilir duruyor. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat tabii ki de olma ihtimali de var.

kırmızı simit

Utanmaz üye
Cezalı
Reaksiyon puanı
417
O zaman raporlayın. :)

Buraya "Hatalı." yazmanıza gerek yok.

Polise gidemezsiniz çünkü bir kağıt, fatura vs. tutmuyorsunuz. İkinci elin dezavantajları işte fakat alacağınız mağaza gayet güvenilir duruyor. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat tabii ki de olma ihtimali de var.
Riskli iş :cool: