Efsane Ol

Ecevit BIKTIM

Profesör
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Tarayıcı tabanlı oyunların gelişen teknolojiye ayak uydurma çabasına Türk girişimcilerin pastadan pay alma isteği de eklenince yüksek kaliteli Türk oyunları birer birer belirmeye başladı.

Tarayıcı tabanlı online futbol menajerlik oyunu olan Efsane Ol! oyuncularını 5 farklı ligde sınıyor ve her kademenin şampiyonuna çeşitli hediyeler hazırlıyor. Tamamen oyuncular tarafından oluşturulan takımlar ve stratejiler birbiriyle savaşıyor ve en iyi olan kazanıyor ve efsane oluyor!

efsane11250656270.jpg
Efsane Ol! Futbol severler için eylül ayı ortalarında beta test için açılmayı hedefliyor. Bu adrestenbaşvuru yapabilirsin.

Ekip adına konuşan genç internet girişimcisi ve aynı zamanda tecrübeli bir online programlama uzmanı olan Berker Peksağ oyun ile ilgili; "İnternet üzerinde onlarca futbol menajerlik oyunu var. Ancak Efsane Ol! hem görselleri hem de oyun matematiğiyle farkını ortaya koyacak. Çünkü oyun matematiği tamamen takımını yöneten oyuncumuzun futbol bilgisine ve yeteneğine dayalı. Görseller ise oyun keyfini arttırıp bir çok noktada kullanıcılarımızı kendine hayran bırakacak."
Ekip arkadaşlarımızla birilikte böyle bir girişimde bulunmamızın en büyük esin kaynağı şüphesiz on yıldan uzun süredir hiç kaçırmadan oynadığımız Championship Manager serisidir. Efsane Ol! 'da halen çizimleri devam eden görsellerimiz, arayüzümüz ve oyun matematiğimiz takipçilerimizi bilgilendirmek için gün gün blogumuzda yayınlanıyor. Futbol'u bildiğini idda eden, taktik bilgisine güvenen tüm futbol aşıklarını beta test için başvuru yapmaya davet ediyoruz. Eylül ayında Efsane Ol! ekibiyle birlikte maçlar yapıp oyunu kusursuz hale getirmek için çalışacağız.

::
Türk oyun geliştiricilerini destekliyor musunuz?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
630
Puanları
7,293
Evet destekliyorum ama pek bişey yaptıklarını göremedim bu güne kadar..:)
 

ExCeLLeNT

Dekan
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
5,774
Reaksiyon puanı
17
Puanları
218
He biliyorum swon6 da öyleydi uzay savaş oyunuydu eylülde çıktı oda 2008 eylülünde güzel oyundu sonra premium server açtılar para istemeye başladılar ilk serverde kapandı 4-5 ay uğraştığım üyelik gitti şimdi ne halde bilmiyorum.Bu da öyle olmaz inşaallah ama buna da premium koyarlar yoksa nereden gelecek para.
 

bug

Asistan
Katılım
15 Mayıs 2009
Mesajlar
472
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
Zaten Türkiye de oyun sektörü denilince hep online oyunlar geliyor. Anlamıyorum ki piyasada onlarca online oyun var. Bu oyunları çıkarana kadar birleşseler bir stüdyo kursalar FPS,TPS,Yarış tarzı oyunlar çıkarsalar da bizde adam akıllı oyunlar oynasak .
 

0mrdr5

Profesör
Katılım
30 Haziran 2009
Mesajlar
1,464
Reaksiyon puanı
11
Puanları
218
Zaten Türkiye de oyun sektörü denilince hep online oyunlar geliyor. Anlamıyorum ki piyasada onlarca online oyun var. Bu oyunları çıkarana kadar birleşseler bir stüdyo kursalar FPS,TPS,Yarış tarzı oyunlar çıkarsalar da bizde adam akıllı oyunlar oynasak .
katılıyorum
 
Üst