Efsane CepNet Geri Döndü 2012

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Baktım kardeş üzgünüm giriş yapılmamış çok beklersin sen daha :D bence o bayiden yaptırma evraklarını geri iste normal bir bayiye git derim ;)

Hay ben bunların girişine ya töbe töbe verdikleri kart ne olacak peki ben açmıştım :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Peki geri istemezler onu yahu ?

Bugün gidiyim bari söyleyim adama kaç günden hattı açıyonuz diyim :)

istemezler usta işe yaramaz :) sen bayiye git de ki 3 günde hat açan canbaz iletişim sizi tüm içten dileklerimle kutluyorum hattın daha girişi yapılmamış de :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
istemezler usta işe yaramaz :) sen bayiye git de ki 3 günde hat açan canbaz iletişim sizi tüm içten dileklerimle kutluyorum hattın daha girişi yapılmamış de :D

Peki usta oraya gitmeden vodafone bayine gidip orda numaramı taşısam nasıl olur :)

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
avea super jet sınırsız al telefonla usb ile modem olarak uzun kullanımda sorun yaşarsın en fazla 12 saat gidiyor oda surekli şarj demek... bir kere 12 saat modem olarak kullanınca batarya dolmak bilmiyor... NOKIA 6125 hem BLUETHOOT hemde USB fark etmiyor... avea jet modem bir tek 7 ile gıcıklık yapıyor...

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam konumun içine etmişsiniz ha bu arada :) Numara taşıma işlemlerinizi başka başlık altında konuşaydınız eyiydi :)))

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugun vodafone hattımı aldım hemencicik 250 mb kayıtımı yaptırdım kafam rahat :D :D Teşekkürler Vodafone ! :P :P

runo2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önceden indirimli internet paketi aldığım için indirimden yararlanamıyormuşum mantığa bak aynı turkcell ve avea gibi oldu
BAN BAN BAN VODAFONE !!! Bye Bye Bye vodafone ave 30 TL her haltı olan tarife MERHABA çok uğraştım faturalı kullanmamak için ama adam yapmış abi tarife

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
Daha önceden indirimli internet paketi aldığım için indirimden yararlanamıyormuşum mantığa bak aynı turkcell ve avea gibi oldu
BAN BAN BAN VODAFONE !!! Bye Bye Bye vodafone ave 30 TL her haltı olan tarife MERHABA çok uğraştım faturalı kullanmamak için ama adam yapmış abi tarife

iptal et birgün sonra deneme şansıda mı yok ben öyle yapıyorum tanışma paketinde uyanmış olabilirler :) hatt açıldıktan 3~5 yıl sonra tanışma paketi almam dikkat çekti heralde :P

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bununda hızı düşünce çekilmiyor ben iptal etmiştim :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben turkcell den memnunum yau h+ olan yerde 1 müzik 1.5 sn de falan iniyor :D