M@STER
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Yolladım usta![]()
Baktım kardeş üzgünüm giriş yapılmamış çok beklersin sen daha
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Yolladım usta![]()
Baktım kardeş üzgünüm giriş yapılmamış çok beklersin sen dahabence o bayiden yaptırma evraklarını geri iste normal bir bayiye git derim
![]()
Hay ben bunların girişine ya töbe töbe verdikleri kart ne olacak peki ben açmıştım![]()
at gitsin işe yaramaz![]()
Peki geri istemezler onu yahu ?
Bugün gidiyim bari söyleyim adama kaç günden hattı açıyonuz diyim![]()
istemezler usta işe yaramazsen bayiye git de ki 3 günde hat açan canbaz iletişim sizi tüm içten dileklerimle kutluyorum hattın daha girişi yapılmamış de
![]()
Yarın 5 inci gün olacak hacı daha mesaj felan gelmedi açmıycaklar herhalde![]()
Dostum sen niye acele ediyorsun. 6 gün içerisinde açılır merak etme.
Arkadaş giriş yapılmamış diyor yarın açılcak acaba![]()
vodafone beş para etmez neyine geçiyorsunuz? avea birde TURKCELL dışında işe yarar GSM oparatörü yok...
Dostum sen niye acele ediyorsun. 6 gün içerisinde açılır merak etme.
Peki usta oraya gitmeden vodafone bayine gidip orda numaramı taşısam nasıl olur![]()
Dostum Sisteme girişi yapılmayan numara taşınmaz
--- Mesaj Güncellendi ---
olur olur başka bayiiden yap usta![]()
tamam üstad ikisi birden açılıyormuş birde ne gülerim![]()
Bugun vodafone hattımı aldım hemencicik 250 mb kayıtımı yaptırdım kafam rahat![]()
Teşekkürler Vodafone !
![]()
![]()
500 mb ve numara taşıma iyidir![]()
Bluetooth kulaklığını aldın mı![]()
![]()
bluethoot kulaklık demişken aynı anda kablolu ve bluethoot kulaklık niye çalışmaz NOKIA 6125 çalıştırtmıyor... :?:![]()
Daha önceden indirimli internet paketi aldığım için indirimden yararlanamıyormuşum mantığa bak aynı turkcell ve avea gibi oldu
BAN BAN BAN VODAFONE !!! Bye Bye Bye vodafone ave 30 TL her haltı olan tarife MERHABA çok uğraştım faturalı kullanmamak için ama adam yapmış abi tarife
bu sefer yemediler çakallık yapamadıkiptal et birgün sonra deneme şansıda mı yok ben öyle yapıyorum tanışma paketinde uyanmış olabilirlerhatt açıldıktan 3~5 yıl sonra tanışma paketi almam dikkat çekti heralde
![]()
bununda hızı düşünce çekilmiyor ben iptal etmiştim![]()