Efsane CepNet Geri Döndü 2012

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aylık cepnet kullanıyordum aylık 8 TL'ye hesabını bilen tarifeye geçtim ve aylık cepnet otomatik iptal edilmiş ve konuda kimse bilgilendirmedi.
Bilseydim paketimi iptal ettirmezdim, şimdiyse 100 MB'a 7 TL ödüyorum.
İnsaları yoldukça yoluyorlar, bu bütün operatörler için geçerli.
Ne zaman insafa gelecekler acaba?

Hocam 100 MB'a 7 lira ödemene gerek yok, Aylık Cepnet 250'yi al, ilk 3 ay 7 lira zaten. paket aşım ücretide yok.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam 100 MB'a 7 lira ödemene gerek yok, Aylık Cepnet 250'yi al, ilk 3 ay 7 lira zaten. paket aşım ücretide yok.
Freezone'lulara sürekli indirim yok hocam. Ilk 3 ay 7 lira, sonra 14 lira yine.

"Mevcut Kampanyalı Süper İnternet paketi olan aboneler ile kampanyalı 100 MB ,250 MB ve 500 MB lık internet paketlerinden daha önce yararlanmış aboneler Cepnet ilk 3 ay %50 indirimli kampanyasından yararlanamazlar."
mevcut kotalı paketlerden birini almıştım bana indirim yok artık

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
abartma hocam ya facebooku açmak o kadarda uzun sürmüyor :D

Hocam ben abartmıyorum. Vodafone'un kotayı geçtikten sonra vereceği hızdan kesinti dahi yapmadan (teorik olarak söylenen hıza ulaşmak mümkün değildir. Mesela 1 Mbit bağlantı ile 128 KB/s indirmeniz gerekir ancak genelde 106-110 KB/s hızla indirirsiniz) sizin söylediğiniz veri miktarının aktarma süresini hesapladım ve yazdım. Demek ki facebook dediğiniz kadar büyük bir boyuta sahip değil.

Vodafone'un paketi şu yönden iyidir. Eğer yoğun internet kullanıp paketinizi tükettiyseniz mobil cihazınızda bahsedilen düşük hızlarla mail okuyabilir, uyarıları alabilir ve küçük boyutlu işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Yine de iddiamın arkasındayım. Mevcut fiyatlar hala yüksek.

--- Mesaj Güncellendi ---

Aylık cepnet kullanıyordum aylık 8 TL'ye hesabını bilen tarifeye geçtim ve aylık cepnet otomatik iptal edilmiş ve konuda kimse bilgilendirmedi.

Sizin başınıza gelenin benzeri benim başıma gelmişti. Hattımı başka bir arkadaşa vereceğim için ve internet paketini tüketmesini istemediğim için hattın internet kullanımını kapamıştım. Bunun üzerine iki gün içinde parasını verip aldığım ve hakkım olan paketi iptal etmişlerdi.
Olayın saçma yanı ben paketi almışım. İstediğim zaman internet kullanımını kapayıp açabiliyorum ama sen bu paketi iptal ediyorsun. Bunun benzerini konuşma paketlerinde yapmazlar ama. Ayda X liraya Y dakika satsalar ve siz hattınızı birkaç günlüğüne aramaya kapasanız diğer ay o tarife devam etmeyecek mi? Tabi ki edecek.
Bir de bu olay üstüne o kadar ısrar edip uğraşmama rağmen türlü bahaneler ile hakkım olan paketi geri tanımlamamışlardı. Ben de bu kadar kalitesiz sistemi olan bir operatörü kullanmak istemedim ve numaramı taşıdım. Zaten kullanılan internet miktarını yazmamaları da üstüne tuz biberdi. Hiç de pişman olmadım açıkçası. 500 dk 5000 sms ve 100 mb cepnete her ay 34 lira veriyordum. Şimdi ise 500 dk 1000 sms ve 1 gb internete ayda 19 tl veriyorum.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bugün itibari ile hattımı Turkcell'den vodafone taşımak için başvurdum bakalım 3 gün içinde açılır diyor adam yanlız benden adres bilgisi almadı kendisi doldurcakmış. :D

Artık ne yazacak ise hatta kimlik bile istemedi de onu ben hatırlattım :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bugün itibari ile hattımı Turkcell'den vodafone taşımak için başvurdum bakalım 3 gün içinde açılır diyor adam yanlız benden adres bilgisi almadı kendisi doldurcakmış. :D

Artık ne yazacak ise hatta kimlik bile istemedi de onu ben hatırlattım :D

Dostum bu tür işlemler sakıncalı adres bilgini vermeliydin ve sözleşmenin bir nüshasını almalıydın başına iş alma sonra ve nt formunu dolduran kişi kendi adını yazıp bayii kaşesiyle sana nüshayı vermeliydi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Dostum bu tür işlemler sakıncalı adres bilgini vermeliydin ve sözleşmenin bir nüshasını almalıydın başına iş alma sonra ve nt formunu dolduran kişi kendi adını yazıp bayii kaşesiyle sana nüshayı vermeliydi

Valla bana bugüne kadar hiç öyle belge vermediler kardeş 3 kere hat taşıdım :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla bana bugüne kadar hiç öyle belge vermediler kardeş 3 kere hat taşıdım :)

Bundan sonrakilerde mutlaka iste kardesim ve sorgulama yap mutlaka adina kayitli baska hat varmi kontorlu dahi olsa bilgisi eksik olan kisinin hatti acilmaz veya tasinmaz kurallar kati ama ihlal de edilmeyecek degil yapanlar var suphe uyandirdim belki sende ama senin kendi iyiligin icin kardesim

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bundan sonrakilerde mutlaka iste kardesim ve sorgulama yap mutlaka adina kayitli baska hat varmi kontorlu dahi olsa bilgisi eksik olan kisinin hatti acilmaz veya tasinmaz kurallar kati ama ihlal de edilmeyecek degil yapanlar var suphe uyandirdim belki sende ama senin kendi iyiligin icin kardesim

Anladım üstad adam benden kimlik bile almıyordu ben hatırlatmasam ya :D

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Hocam ben abartmıyorum. Vodafone'un kotayı geçtikten sonra vereceği hızdan kesinti dahi yapmadan (teorik olarak söylenen hıza ulaşmak mümkün değildir. Mesela 1 Mbit bağlantı ile 128 KB/s indirmeniz gerekir ancak genelde 106-110 KB/s hızla indirirsiniz) sizin söylediğiniz veri miktarının aktarma süresini hesapladım ve yazdım. Demek ki facebook dediğiniz kadar büyük bir boyuta sahip değil.

Vodafone'un paketi şu yönden iyidir. Eğer yoğun internet kullanıp paketinizi tükettiyseniz mobil cihazınızda bahsedilen düşük hızlarla mail okuyabilir, uyarıları alabilir ve küçük boyutlu işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Yine de iddiamın arkasındayım. Mevcut fiyatlar hala yüksek.

--- Mesaj Güncellendi ---

Sizin başınıza gelenin benzeri benim başıma gelmişti. Hattımı başka bir arkadaşa vereceğim için ve internet paketini tüketmesini istemediğim için hattın internet kullanımını kapamıştım. Bunun üzerine iki gün içinde parasını verip aldığım ve hakkım olan paketi iptal etmişlerdi.
Olayın saçma yanı ben paketi almışım. İstediğim zaman internet kullanımını kapayıp açabiliyorum ama sen bu paketi iptal ediyorsun. Bunun benzerini konuşma paketlerinde yapmazlar ama. Ayda X liraya Y dakika satsalar ve siz hattınızı birkaç günlüğüne aramaya kapasanız diğer ay o tarife devam etmeyecek mi? Tabi ki edecek.
Bir de bu olay üstüne o kadar ısrar edip uğraşmama rağmen türlü bahaneler ile hakkım olan paketi geri tanımlamamışlardı. Ben de bu kadar kalitesiz sistemi olan bir operatörü kullanmak istemedim ve numaramı taşıdım. Zaten kullanılan internet miktarını yazmamaları da üstüne tuz biberdi. Hiç de pişman olmadım açıkçası. 500 dk 5000 sms ve 100 mb cepnete her ay 34 lira veriyordum. Şimdi ise 500 dk 1000 sms ve 1 gb internete ayda 19 tl veriyorum.

ben vodafone a 30 lira yüklüyorum aylık, vodafonelularla 40 kr a sınırsız, diğerleriyle 5 dk 40kr a konuşuyorum, 120 dk da bedava veriyor.. aldığım 3000sms de 9.90tl.. 1.21tl de vergi var.. 30 tl yüklüyorum bana kalıyor 20tl... faturasız mı senin o tarifen? 500 sms 1000sms 1gb internete 19 lira veriyorsan taşıyalım bizde aveaya.. çok sevmem kendilerini ama bazen 30 tl fazla gelebiliyor öğrenci adama :)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben vodafone a 30 lira yüklüyorum aylık, vodafonelularla 40 kr a sınırsız, diğerleriyle 5 dk 40kr a konuşuyorum, 120 dk da bedava veriyor.. aldığım 3000sms de 9.90tl.. 1.21tl de vergi var.. 30 tl yüklüyorum bana kalıyor 20tl... faturasız mı senin o tarifen? 500 sms 1000sms 1gb internete 19 lira veriyorsan taşıyalım bizde aveaya.. çok sevmem kendilerini ama bazen 30 tl fazla gelebiliyor öğrenci adama :)

Faturasız evet. İki şartı var tarifenin. Birincisi 25 yaş altında olmak. İkincisi de verilen 500 dakikayı her yöne kullanabilmek için numara taşıyarak gelmiş olmak. 1 yıl süre ile her yöne konuşabiliyorsunuz bu süreyi. 1 yıl sonra çaresine bakarım diyerek geçtim ve çok memnunum. :)

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49

Aynı hataya bende düşüyordum.Müşteri hizmetlerine cepnet in faturaya eklenip eklenmiyecegini sordum bana iptal olacağını söyledi.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
yaş 26 ve hatta benim üzerime olunca bişi yapamıyorum malesef.. ben yine vodafone a devam edicem galiba...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bakalım bugün onay mesajı gelecekmi hattımın açılışına dair :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ve sonuç mesaj felan gelmedi...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eskiden 12.4kb ~ civari biseydi simdi 98 yani 9.2kb civariydi galiba hiz limiti o da biraz kotu olmus. yinede sinirsiz olmasi guzel ama ilk gunku cepnet degil yinede :P

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ve sonuç mesaj felan gelmedi...

3 günde kim hat açar kardeşim :D 4-6 gün yasal süreç turkcell kullanıyorsan 6 ncı günde geçersin turkcell numarayı vermez kolay kolay :D benden söylemesi o bayii kendini hokkabaz sanmış hemen 3 günde açarlar demiş

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
3 günde kim hat açar kardeşim :D 4-6 gün yasal süreç turkcell kullanıyorsan 6 ncı günde geçersin turkcell numarayı vermez kolay kolay :D benden söylemesi o bayii kendini hokkabaz sanmış hemen 3 günde açarlar demiş

Niye vermiyor yahu numaramı :D

Zaten ben geçmeden önce mesaj geliyor ya ondan bahsetmiştim byunker :unsure:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
mesaj 4 üncü günde gelicek 6 ncı günde geçiceksin kardeş :D

İnşallah aslında perşembe günü bayiye gidip basmak lazım hani 3 günde açılıyordu diye zaten adreside almadı :)

Adresi herhalde eski hattımdan bulacak sanırım :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İnşallah aslında perşembe günü bayiye gidip basmak lazım hani 3 günde açılıyordu diye zaten adreside almadı :)

Adresi herhalde eski hattımdan bulacak sanırım :D

hahaha :D gidelim kardeş ,olabilir bulabilir canbaz iletişim :D

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende eski cepnet i kullanıyorum ve akşam 9 sabah 9 vf lularla 2000 dk veriyorlar birde mesaj paketi aldığım için haftasonu 2000 dk veriyor yeter allah bin bereket :) yani 17 liraya vf lu larla 4000 dk sınırsız ama yavaş internet ve 12000 sms :)

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende eski cepnet i kullanıyorum ve akşam 9 sabah 9 vf lularla 2000 dk veriyorlar birde mesaj paketi aldığım için haftasonu 2000 dk veriyor yeter allah bin bereket :) yani 17 liraya vf lu larla 4000 dk sınırsız ama yavaş internet ve 12000 sms :)

Hocam benim şuan 1 gb indirimli paketim var, onun süresi 29 mayista bitiyor. sms'te 21 mayista bitecek.

Şimdi kafamda şöyle bir kombine oluşturdum. 29'unde sms,internet,konuşma paketlerini alacağım 30 lira yükleyip. bunu neden yapıyorum dersen, hepsi aynı günde yenilensin istiyorum, yani her ay aynı tarihte 30 lira yükleyeceğim parça parça lira yükletmektense.

Aylık her yöne 120 dakika - 10 TL
Aylık 12 bin SMS paketi - 9,90 TL
Aylık Cepnet ilk 3 ay - 7 TL

Toplamda; 26,90 yapıyor.

SMS paketi aldığım için, hafta sonları Vodafone'lularla 2 bin dakika hediyeside var.

Pahalı mı sence?

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeş bence avea da 500dk her yone 1000 sms 1gb internet 20 tl o daha avantajlı benim cepnet i iptal ederlerse hemen avea ya geçerim bence hemde geç eğer yaşım tutmuyor diyorsan numara kullanıcısı ni 25 yaşından küçük birini yap öyle geçersiniz diye biliyorum

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bence avea da 500dk her yone 1000 sms 1gb internet 20 tl o daha avantajlı benim cepnet i iptal ederlerse hemen avea ya geçerim bence hemde geç eğer yaşım tutmuyor diyorsan numara kullanıcısı ni 25 yaşından küçük birini yap öyle geçersiniz diye biliyorum

Hocam ben telefonumu modem olarak tanitip hem telefondan hemde pc'den kullaniyorum cepneti, sinirsiz olmasi daha onemli benim icin. vodafone'dan memnunum. zaten turkcell'den vodafone'a gecis yaptim. simdilik sikinti yok

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yarın 5 inci gün olacak hacı daha mesaj felan gelmedi açmıycaklar herhalde :D

Usta bana öm den numaranı göndersene işe gittiğimde bi bakayım evrakların ulaşmış mı ulaşmadıysa hala sistemde yoksa bayiye gidersin ben sana dedim canbaz iletişim onlar :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Usta bana öm den numaranı göndersene işe gittiğimde bi bakayım evrakların ulaşmış mı ulaşmadıysa hala sistemde yoksa bayiye gidersin ben sana dedim canbaz iletişim onlar :D

Yolladım usta :D