Efsane CepNet Geri Döndü 2012

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone'lular sınırsız internet istedi. Efsane CepNet geri geldi!Cepten internete girmenin keyfini rahat rahat çıkarın diye, 7 TL'den başlayan fiyatlarla Aylık CepNet yeniden sizinle.

original

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende Cepnet kullanıyorum ama benimki 8lira ve 100 mb lık tarife.
Bu cepnet biraz zamlanmış,sadece 250 ve 500 olmuş okadar.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
adil kullanım mı 250 ve 500 olmuş?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Değer aslında Ttnet i kapatıp geçsem mi acaba diye düşünüyorum.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
adil kullanım 250 ve 500 olmuş ama yinede pahalı. freezonelulara indirimli olursa faydalanırız

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
vodafoneden turkcell e dönüş yaptım ya :D hemen çıkartırlar

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@ibrahimdevrim

Sanırım dediğiniz oldu. :)

Ancak fiyatlar yüksek geldi bana. İlk 3 ayı saymazsak ayda 14 TL'ye 250 MB adil kullanım kotalı bağlantı veriyorlar. Avea ise faturasız hatlara ayda 14 TL'ye 1 GB veriyor. (faturalıya 19) Biliyorum Avea sınırsız değil ama aynı fiyata 250 MB'ı alıp paket bittikten sonra 1 GB'a erişmek için gereken kalan 750 MB'ı 96 kbps hız ile indirmek imkansız gibi.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ben 30 tle avea kullanıyorum, 2 gb kadar 3 g sonrası 128 düşeceğini duydum. Vodafonedaydım daha önce, bu sınırsızı kaldırınca hemen avea geçtim, memnunum, hızı avea nazaran hızlı. 32 kb fazla :D

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ibrahimdevrim

Sanırım dediğiniz oldu. :)

Ancak fiyatlar yüksek geldi bana. İlk 3 ayı saymazsak ayda 14 TL'ye 250 MB adil kullanım kotalı bağlantı veriyorlar. Avea ise faturasız hatlara ayda 14 TL'ye 1 GB veriyor. (faturalıya 19) Biliyorum Avea sınırsız değil ama aynı fiyata 250 MB'ı alıp paket bittikten sonra 1 GB'a erişmek için gereken kalan 750 MB'ı 96 kbps hız ile indirmek imkansız gibi.

Hocam ben Avea'nın sitesinden baktım, aylık 250 MB 15 tl yazıyordu, içerikte bahsettiğin 1gb - 14 lira paketin linkini atar mısın?

Ayrıca bu paketler, telefonunu usb modem olarak kullanıp pcden internete girenler için bulunmaz bir nimettir, değerini bilmek lazım.

--- Mesaj Güncellendi ---

Ben 30 tle avea kullanıyorum, 2 gb kadar 3 g sonrası 128 düşeceğini duydum. Vodafonedaydım daha önce, bu sınırsızı kaldırınca hemen avea geçtim, memnunum, hızı avea nazaran hızlı. 32 kb fazla :D

elbette avea'nın interneti daha hızlı yeni nesil tarifelerindeki. ama şöyle bir ince detayı es geçmemek lazım, yeni nesil tarifeleri faturali :blush:

adil kullanım 250 ve 500 olmuş ama yinede pahalı. freezonelulara indirimli olursa faydalanırız

Freezone'lulara sürekli indirim yok. Ilk 3 ay indirimli fiyat (ama 11 hazirana kadar yeni cepnet paketlerinden birini almanız lazım, zira 12 hazirandan itibaren yeni cepnet paketlerinden birini alanlara indirim yok. 11 hazirana kadar geçerli indirimden faydalanma süresi.)

Değer aslında Ttnet i kapatıp geçsem mi acaba diye düşünüyorum.

Bence değer. Tu kurdi dizanin ? :) Çıma ez yare hea. Xweşi bra.

adil kullanım mı 250 ve 500 olmuş?

evet hocam adil kullanım kotaları yükseltildi.

250 mb ilk 3 ay 7 lira sonra 14
599 mb ilk 3 ay 9,5 lira sonra 19

Bende Cepnet kullanıyorum ama benimki 8lira ve 100 mb lık tarife.
Bu cepnet biraz zamlanmış,sadece 250 ve 500 olmuş okadar.

aslında zaman olayı adil kullanımın yükseltilmesinden kaynaklanıyor. bence fiyatlar gayet ideal. üstelik kota aşımından sonra hızın düşüp sınırsız olması harika.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kim ne derse desin ben zamanında 7.99 a sınırsız internet paketimi aldım.akşamları leptopu güncellemeye bırakıyorum sabaha 300mb güncelleme indirmiş oluyor :rolleyes: .o yüzden internet paketimi iptal etmiyorum.yeni başvuranlara da böyle kol gibi :cursing: fiyat dayıyorlar.internet için vodafone kullanıyorum.yakında da avea hattımı başka operatöre taşıyıp oradan da görüşme yapıcam.dünya bana güzel :dirol:.

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kim ne derse desin ben zamanında 7.99 a sınırsız internet paketimi aldım.akşamları leptopu güncellemeye bırakıyorum sabaha 300mb güncelleme indirmiş oluyor :rolleyes: .o yüzden internet paketimi iptal etmiyorum.yeni başvuranlara da böyle kol gibi :cursing: fiyat dayıyorlar.internet için vodafone kullanıyorum.yakında da avea hattımı başka operatöre taşıyıp oradan da görüşme yapıcam.dünya bana güzel :dirol:.

Haklısın hocam. Pc'den usb modem ile nete girenler icin aylik cepnet bulunmaz bir nimettir.

Sadece üç aylığına...

Sürekli 7 lira olmasını bekleyemeyiz zaten. Operatör para kazanamaz öyle. Zaten heryerden giriyor bir şekilde :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
O zaman Turkcell'den yine vodafona geri dönüş yapacam sırf bu internet için yoksa bi b... yaramıyor vodafon :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
şu eski cepnet ne zaman biter ki çok merak ediyorum :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben hala önceki kapattıkları tarifedeyim hız o kadarda önemli değil şu an benim için hava durumu wigibi widgetler çalışsın yeter :)

Villager

Asistan
Reaksiyon puanı
3
çok pahalı. hem adil kullanım değil de sadece o kadar değil mi o paketler 250 yada 500 mb ?. aveanın da 1 gb ı yetmiyor ki bi ay telefonu usb yle bağlayıp girince..

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Üç ay sonra 14 olması öğrenci olarak ödememi sıkıştırır sanırım.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Baktılar müşteriler kaçıyor yeniden cepnet paketini çıkardılar uyanık vodafon :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@ibrahimdevrim

Buyrun hocam:

Faturasız: http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/net_fsiz.shtml?pagemenu=paketler.internet.ceptennetpaket.faturasiz
Faturalı: http://www.avea.com.tr/tr/sta/birey...enu=paketler.internet.ceptennetpaket.faturali

Dediğiniz gibi 250 mb 15 tl ama faturalıda. Yine de 19 TL'ye 1 GB var. 19 TL'ye 1 GB'ın yarısını 96 kbps ile kullanacağıma Avea'nın paketini tercih ederim. Hepsini geçtim faturasız hat kullanan biri olarak 1 GB'ı 14 TL'ye almak da var.

Ayrıca bilgisayarda kullanmak konusunda sıkıntı olmaz. Kendi telefonumda tethering yaptığım oldu. Ayrıca birçok forumda USB 3G modemler ile de bu paketlerin kullanılabildiğini gördüm.

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ibrahimdevrim

Buyrun hocam:

Faturasız: http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/net_fsiz.shtml?pagemenu=paketler.internet.ceptennetpaket.faturasiz
Faturalı: http://www.avea.com.tr/tr/sta/birey...enu=paketler.internet.ceptennetpaket.faturali

Dediğiniz gibi 250 mb 15 tl ama faturalıda. Yine de 19 TL'ye 1 GB var. 19 TL'ye 1 GB'ın yarısını 96 kbps ile kullanacağıma Avea'nın paketini tercih ederim. Hepsini geçtim faturasız hat kullanan biri olarak 1 GB'ı 14 TL'ye almak da var.

Ayrıca bilgisayarda kullanmak konusunda sıkıntı olmaz. Kendi telefonumda tethering yaptığım oldu. Ayrıca birçok forumda USB 3G modemler ile de bu paketlerin kullanılabildiğini gördüm.

Hocam haklısın ama sınırlı paketleri pc'de kullanmak çok zor. Facebooka girsen bile kafadan 5-10 MB arası gidiyor.

Ben Vodafone Özgür Genç tarifesindeyim, indirimli 1g paketi aldım pc'de kullanırım video izlemem yeter dedim 1 ay.

ama 5 gün ancak yetti hiç video izlememe rağmen. Şimdi onun süresinin bitmesini bekliyorum, Bitsin yeni aylık cepnetlerden 250'lik olanı alacağım. 29 mayısta bitiyor kullanım sürem. bekliyorum mecburen. telefonda kullanmak için elbette 1gb paket daha avantajlı ama pc'den kullanan biri için aylık cepnet daha avantajlıdır.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
AveaJET kullanıyorum. Bağlantı bazen EDGE ye iniyor. EDGE hızı 300-500Kb olmasına rağmen adamı hasta ediyor. Sayfa yüklenene kadar ihtiyaçlarını giderebiliyorsun. Allah'tan HSPA'ya dönüyor. Birde 128Kb leri düşünmek istemiyorum.
Kısmet olursa 2GB olan sınırsızlara geçmeyi düşünüyorum.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hocam haklısın ama sınırlı paketleri pc'de kullanmak çok zor. Facebooka girsen bile kafadan 5-10 MB arası gidiyor.

Ben Vodafone Özgür Genç tarifesindeyim, indirimli 1g paketi aldım pc'de kullanırım video izlemem yeter dedim 1 ay.

ama 5 gün ancak yetti hiç video izlememe rağmen. Şimdi onun süresinin bitmesini bekliyorum, Bitsin yeni aylık cepnetlerden 250'lik olanı alacağım. 29 mayısta bitiyor kullanım sürem. bekliyorum mecburen. telefonda kullanmak için elbette 1gb paket daha avantajlı ama pc'den kullanan biri için aylık cepnet daha avantajlıdır.

Hocam iyi diyorsunuz da facebooku açmak 10 mb götürüyorsa bu işlemi 96 kbps ile yapmak ne kadar sürer biliyor musunuz?

1 MB= 1024 KB
10 MB*1024 KB=10240 KB
96 kbps= 11 KB/s
10240=11= 930 saniye bu da yaklaşık 15 dk demek olur.

Hala 14.5 TL'ye 1 GB mantıklı geliyor. Bu hizmeti sömürüp dosya indirmeye çalışmayacak ama düzgün hizmet almak isteyen kişiler için en mantıklı seçenek de bu bana göre.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence 1GB + cepnet 19tl gibi bisey yapsalar daha iyi olurdu :P
gerci benim icin yine yeterli degil ya neyse :P

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
opera mobile ile facebooku pc modunda en fazla 30 saniyede açıyor 1 gbde hız yüksek olunca çabuk biter bunda öyle mi biliyorsun aşmayacağını

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam iyi diyorsunuz da facebooku açmak 10 mb götürüyorsa bu işlemi 96 kbps ile yapmak ne kadar sürer biliyor musunuz?

1 MB= 1024 KB
10 MB*1024 KB=10240 KB
96 kbps= 11 KB/s
10240=11= 930 saniye bu da yaklaşık 15 dk demek olur.

Hala 14.5 TL'ye 1 GB mantıklı geliyor. Bu hizmeti sömürüp dosya indirmeye çalışmayacak ama düzgün hizmet almak isteyen kişiler için en mantıklı seçenek de bu bana göre.

abartma hocam ya facebooku açmak o kadarda uzun sürmüyor :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aylık cepnet kullanıyordum aylık 8 TL'ye hesabını bilen tarifeye geçtim ve aylık cepnet otomatik iptal edilmiş ve konuda kimse bilgilendirmedi.
Bilseydim paketimi iptal ettirmezdim, şimdiyse 100 MB'a 7 TL ödüyorum.
İnsaları yoldukça yoluyorlar, bu bütün operatörler için geçerli.
Ne zaman insafa gelecekler acaba?