Yardım Edit Yapma

Bu konuyu okuyanlar

bobushevich

Öğrenci
Katılım
22 Mart 2021
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
6
Puanları
3
Yaş
24
Arkadaşlar videolar izlerken (kısa meme videoları) benim aklıma da bazı fikirler geliyor ve videosunu yapmak istedim , amacım böyle para kazanmak abone arttırmak falan değil sadece kısa ve komik fikirler geliyor aklıma onları paylaşmak istiyorum ama bu edit işlerini bilmiyorum . Benim yapmak istediğim şey aslında çok basit bir video üzerin de sadece bir kişinin kafası yerine bir fotoğraf ekleyeceğim ve bir kişinin üstünede yazı ekleyeceğim bunlar o kişilerle hareket edecek , ayrıca bazı yerlerde sesler orjinalden değişik olacak benim eklediğim bunları nasıl yaparım ?
 

Roy Ackerman

Asistan
Katılım
30 Nisan 2021
Mesajlar
291
Reaksiyon puanı
157
Puanları
43
Herkes program önermiş fakat, programı indirdiğiniz gibi otomatik olarak edit yapmayı öğrenmiş olmuyorsunuz, bunun için deneme yanılma yönetmiyle size en çok uyan edit programını bulun ve youtube üzerinden eğitim videolarına bakın, eğer maddi durumunuz yerindeyse paralı eğitim seti de alabilirsiniz fakat küçük çaplı editlerden bahsettiğiniz için gerek yok gibi.
 

MonkeyOfCrazy

Öğrenci
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
83
Reaksiyon puanı
44
Puanları
18
windows 10 kullanıyorsan windowsun kendi video düzenleme yazılımı var yoksa microsoft storadan indirlebilirsin ismi video düzenleyici ve tamamen ücretsiz.
Ekran görüntüsü 2021-05-24 130022.png
 
Üst