Edifier X600 2+1 Ses Sistemi Aldım !

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
05+-+Edifier+X600.jpg

Bütçesi olan herkese şiddetle tavisye ederim :D O kadar iyi ve yüksek bir sesi var ki sesi duymanın ötesinde hissediyorsunuz :D

İnceleme Vİdeosu : http://shiftdelete.net/edifier-x600-2.1-video-inceleme-36109.html

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
n11.comdan 111tlye almıştım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Looper*

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İyi bi marka diye biliyodum. Bayagida buyuk zaten hayırlı olsun.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Eyvallah, 2 aydır kullanıyorum işte bayağı da memnunum, apartmanı inletiyorum :D

suleyman33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah, 2 aydır kullanıyorum işte bayağı da memnunum, apartmanı inletiyorum :D

Öncelikle hayırlı olsun ;) Güle güle kullan Mert Bey.

Bende Creative ile Logitech arasında kalmıştım.Hani bunlar isim yapmış ya :) nette gezerken birçok kişinin EDİFİER X600 2+1'den memnun kaldığını hatta önde gelen 2+1 markalardan da daha iyi olduğunu duydum.
Galiba yanılmamışım :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Peki THX sertifikası haketmiş bir sisteme oranla ne kadar kaliteli? Çok ses çıkarması oldukça anlamsız benim için. Ve şiddetle ses sistemi arıyorum. Logitech ürünleri aklımı daha çok çeliyor. Ne yorum yapabilirsin bu konuda eğer test fırsatı bulduysan ikisini de.

suleyman33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki THX sertifikası haketmiş bir sisteme oranla ne kadar kaliteli? Çok ses çıkarması oldukça anlamsız benim için. Ve şiddetle ses sistemi arıyorum. Logitech ürünleri aklımı daha çok çeliyor. Ne yorum yapabilirsin bu konuda eğer test fırsatı bulduysan ikisini de.

Sadece diğer markalardan 2+1 bazında konuşuyorum daha iyiymiş.
Zaten youtubede EDİFİER x600 videoları var.Ben ordan izledim.Tabi kullanan kişilerden de olumlu yorumlar aldım diyebilirim.Yani Logitech ya da Creative kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Mert arkadaşımız Edifier almış memnun kalmış.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
aslında tolganın yaptığı incelemede herşey açıkça belirtilmiş :)
http://shiftdelete.net/edifier-x600-2.1-video-inceleme-36109.html

Ben gayet memnunum, ve Logitechten de üstün görüyorum Edifier markasını :) Logitechin 250 liralık ses sistemlerinden daha iyi ses veriyor benim edifier x600. Bir dinleyin bence bir yerde imkanınız varsa :) BU arda fiyatları da 100 liraya kadar düşüyor ;)

gokhanbilgin74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitechden kalitele bekleme. Yüksek bass seviyeleri için idealdir fakat thd oranları yüksek olduğu çin şişme ylan watt değerletiyle çalışıtlar. Sesi az açtın mı çok fazla bozulmayla karşılaşırsın edifierde böyle sorunlar olmaz dengeli sistemlerdir

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende ses sistemi alacağım sizce hangisini almalıyım
Logitech z506
Creative t6300
yada sizin aldığınız bu edifier x600
ben film ve müzik için alıcam bass lar önemli benim için tok tok diye sert değil yumuşak bass olsun istiyorum ve kaliteli.

gokhanbilgin74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mÜzik için edifier x600 fakat filmlerde çok öneremicem yumuşak basstan çok tok sert bassları seven bir sistem önerim logitechin ürünlerine bakmanız olacak fazkat onlardanda iyi müzik kalitesi beklemeyin

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mÜzik için edifier x600 fakat filmlerde çok öneremicem yumuşak basstan çok tok sert bassları seven bir sistem önerim logitechin ürünlerine bakmanız olacak fazkat onlardanda iyi müzik kalitesi beklemeyin
Bu edifier x600 'ün bassları nasıl sert bas mı yoksa yumuşak ve uzun süreli mi ?

gokhanbilgin74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğim gibi biraz ser yapıda bassları özellikle davul basslarında hissettiriyor kendini. Basslar pek uzmaıyor. Fakat her nedense slow parçalarda bass gitarın sesi bazen çok uzuyor odada güzel bir ambiance oluşturuyor

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dediğim gibi biraz ser yapıda bassları özellikle davul basslarında hissettiriyor kendini. Basslar pek uzmaıyor. Fakat her nedense slow parçalarda bass gitarın sesi bazen çok uzuyor odada güzel bir ambiance oluşturuyor
Şimdi ben de bass takıntısı var biraz zaten o yüzden alıyorum ses sistemini yoksa 1+1 alır geçerim yani :D bassların uzun ve yumuşak olması çok önemli benim için. Şuanda ilk tercihim logitec z506 ama edifier a göre nasıl dır bassları ? İlerde zaten z906 almayı düşünüyorum ama bunu pc için kullanıcam z906 TV de daha güzel olur diye düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=Fb25xsKrw7Q bu videoda baya bi esnek olduğunu görebiliyoruz subwooferın edifier da böylemi ?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Şimdi ben de bass takıntısı var biraz zaten o yüzden alıyorum ses sistemini yoksa 1+1 alır geçerim yani :D bassların uzun ve yumuşak olması çok önemli benim için. Şuanda ilk tercihim logitec z506 ama edifier a göre nasıl dır bassları ? İlerde zaten z906 almayı düşünüyorum ama bunu pc için kullanıcam z906 TV de daha güzel olur diye düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=Fb25xsKrw7Q bu videoda baya bi esnek olduğunu görebiliyoruz subwooferın edifier da böylemi ?

Edifier x600 her konuda logitech z906dan üstün bir sistem keşke deneme şansınız olsa, ilk mesajdaki inceleme videosunu izleyin ;)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam Z906'yı Edifier S730 ile kıyaslasanız neyse de X600 ile kıyaslamanız komik olmuş :)
Not; Vatan'da 3 sistemi de denedim

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
girmiyo sitelere araştıramadım üst modellerini ama x600 yabana atılcak bi sistem değil maksat milletin cebinden çok para çıkmasın ;) yeni kullanan biri için gayet yeterli gelecektir :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6

İstediğin bass derinliğini verir mi bilemem ama istersen bunada bir göz at :)
21DF531794194195A7D4F29F3FEBC548.jpg

Edifier S330D

suleyman33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Mert kardeşim :) Güle güle kullan..

Birkaç sorum olacak:

1) Edifier x600 Ses sistemini http://www.n11.com/edifier-multimedia-x600-30w-rms-21-hoparlor-P16887269 sitesinden bugün almayı düşünüyorum.Bu siteden alırken bir sorun çıktı mı? Yani güvenilir bir sitemi?

2) Ses sistemindeki büyük kolon ahşap mı?
Teşekkrüler.
Sorularınızı cevaplıyayım.
1 Hiçbir problemle karşılaşmadım ödeme, teslimat vs..
2 2 hoparlör ve subwooferın parçaları mdf :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=54531]suleyman33[/MENTION] vallaha hangi mağaza bilmiyorum dikkat etmedim ama sorun çıkacağını sanmam.