Edebiyat hocasını kaçırdık ve vahim sonu

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Lise zamanımda edebiyat hocamız vardı adam değişik bi tipti sınıfın arka duvarında necip fazıl vs edebiyatçıların olduğunu bize baktığını söylerdi bizde dalga geçiyor bu hoca diye ciddiye almaz zaten bizim sınıf lisenin en berbat sınıfı endüstri meslek lisesi bide neyse biz sınıfta hocayı dinlemez müzik dinlerdik konuşurduk oyun oynadık garip garip sesler çıkartırdık hatta şempaze goril maymun sesi işte ele başıda bendim çünkü gerçektente o sesi çıkarabiliyordum bi kaç kişi daha vardı ama benim kadar iyi değildi herzamanki gibi bu adam sınıfa geldi ders anlatırken biz maymun sesi çıkartmaya başladık arkasını dönüncd kim yaptığını göremiyordu tekrar yazarken tahtaya yine sesi çıkardık artın bu maymun sesinin yanında normal konuşma sesidd vardı en sonunda hoca susun yeter diye diye dersi bırakıp ceketini felan alıp gitti sonra müdür müdür yardımcıları felan öğretmenler geldi diyorlar sizin arpanız fazlamı geldi rahat durun felan uyardılar işte ondan sonra hoca pek sınafa gelmedi ama acısını sınavda çıkarmıştı yaptığı sınavda sınıfı 3 ayrı sımıfa böldü ve her sınıfa 2 öğretmen oldu sınavdan aldığımız en yüksek not 26 ydı ama neyseki sorumluluğa kalmadım:D

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
clickbait olmasına gerek yok kardeşim burası itiraflar konusu bende okulda yaptığımız şeyin itirafını yazdım hatta birsürü anım var müsait olunca yazmayı düşünüyorum
Konu başlığıyla alakası uzaktan yakından yok,hoca kaçırma felan diyirsun konu içeriğine bakınca bir şey goremedim

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Konu başlığıyla alakası uzaktan yakından yok,hoca kaçırma felan diyirsun konu içeriğine bakınca bir şey goremedim
Yüz kelimesinin birsürü anlamı olduğu gibi birkonuyu başlığıyla değil içeriğiyle yargılicaksın

zeynepingo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
lisede hocaların öğrencilerle iyi anlaşmama gibi bi lüksü yok. kendi mutluluğu için.