visnos
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Altta "Çıkış Yap" butonu var.beyler ebada şu canlı ders kısmını atlayıp nasıl eba sayfasına ulaşırım fotağraftaki ekranı geçmek istiyorum bunun consolda bir kodu varmı
knk o buraya atıyorAltta "Çıkış Yap" butonu var.
Tekrar giriş yaptığınızda nereye yönlendiriyor.knk o buraya atıyor
fotağrafa bıraktımaz üsteTekrar giriş yaptığınızda nereye yönlendiriyor.
orada altta ebaya giriş yap yazıyo bass tc şifre otomatik yazar tamam de olurknk o buraya atıyor
Knk oda en baştakine atıyororada altta ebaya giriş yap yazıyo bass tc şifre otomatik yazar tamam de olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 128009
ebaya devam et yada giriş yap yazar tamam
ben anladım ne demek istediğini knk tiktokda görmüştüm bu canlı ders beklerken olan sayfanın urlsinde ebanın sağından itibaren -teacher yazınca sayfa "sadece seni"hoca olarak gözüküyor alt taraftada ebaya devam et çıkıyor ben öyle yaptım yanlış amaçla kullanma ama iyi geceler umarım olur.Knk mal deilim oda en baştakine atıyor
Yani direk sonuna -teacher yazılsa oluyor mu?ben anladım ne demek istediğini knk tiktokda görmüştüm bu canlı ders beklerken olan sayfanın urlsinde ebanın sağından itibaren -teacher yazınca sayfa "sadece seni"hoca olarak gözüküyor alt taraftada ebaya devam et çıkıyor ben öyle yaptım yanlış amaçla kullanma ama iyi geceler umarım olur.
direkt değil ders bekleme ekranında geri sayım olan ekranda beklerken sağ üstteki url kısmında sondaki eba nın sağından itibaren -teacher yazıcaksın (gerisi aynı kalıcak tabi sadece -teacher ekleyip enterlayıcaksın)sonra altta ebaya devam et çıkıyor oradan devam edebiliyorsunYani direk sonuna -teacher yazılsa oluyor mu?
Knk örnek yazabilirmisindirekt değil ders bekleme ekranında geri sayım olan ekranda beklerken sağ üstteki url kısmında sondaki eba nın sağından itibaren -teacher yazıcaksın (gerisi aynı kalıcak tabi sadece -teacher ekleyip enterlayıcaksın)sonra altta ebaya devam et çıkıyor oradan devam edebiliyorsun
Knk örenk yazabilirmisidirekt değil ders bekleme ekranında geri sayım olan ekranda beklerken sağ üstteki url kısmında sondaki eba nın sağından itibaren -teacher yazıcaksın (gerisi aynı kalıcak tabi sadece -teacher ekleyip enterlayıcaksın)sonra altta ebaya devam et çıkıyor oradan devam edebiliyorsun
Knk saool oldudirekt değil ders bekleme ekranında geri sayım olan ekranda beklerken sağ üstteki url kısmında sondaki eba nın sağından itibaren -teacher yazıcaksın (gerisi aynı kalıcak tabi sadece -teacher ekleyip enterlayıcaksın)sonra altta ebaya devam et çıkıyor oradan devam edebiliyorsun
Knk mesajı sil konuyu kapatalim başkaları bilemesin bende az önce buldumKnk fena bi taktik buldum. Ders ekranına gir. Websitesinde eba.html yazan kısmı eba-teacher.html yap. Öğretmen gibi oluyorsun ve ebaya devam et çıkıyor.(Ayrıca derse öğretmen olarak girilebiliyor.)
Pardon üstteki arkadaşı görmemişim![]()
Bunu bende daha önceden yaptım ve denedim anlamadığım bir şekilde EBA hesabım kapatıldı. Tekrar şifre vs. veriyorlar ama yapmamanızı tavsiye ederim.Bende öğrensem iyi olur
Bunu bende daha önceden yaptım ve denedim anlamadığım bir şekilde EBA hesabım kapatıldı. Tekrar şifre vs. veriyorlar ama yapmamanızı tavsiye ederim.
@CreativeEbada ban atmıs knk ben bu konuyu silmek istiyorum nasıl yapıcam