EA, NFS'leri mi Şaşırdı?

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
EA, NFS'leri mi Şaşırdı?

Need for Speed: Hot Pursuit'i beklerken, yapımcılardan Need for Speed: Shift 2 Unleashed sürprizi geldi! Oyun dünyasına bomba gibi düşen yapımın videosunu kaçırmayın!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Süper yav şu üniversite sınavından sonra oynayacak oyun var enazından :D

Ekleme...

Nfs bu borumu :clap:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
İlki kadar başarılı olmuştur. Yoksa duyurmazlardı :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hot Pursuit inerken güzel oldu bu haber. :D Birkaç ay arayla bir arcade, bir de sümülasyon. Aferin EA, yarışsız bırakma bizi. :P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o ne video öyle be, hakkaten need for speed diyesim geldi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Videoyu gördükten sonra Need For Speed yazan bir atkı,tişört yaptırıp tribünlere koşup Need For Speed sen bizim herşeyimizsin diye bağırasım geldi.Helal olsun o videoyu yapan adama CEO yapmalılar o adamı o ne videodur öyle video değil ya başka birşey :D

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mükemmel bi video hakkaten ama bakalım oyun çıkınca nasıl olacak?Shift araba yarışları dünyasında bir devrimdi :)

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Shift gerçekten oynadığım en iyi yarış simulasyonuydu.
Oyunda kamerayı aracın dışına alarak oynayanlar aynı zevki alamazlar bu oyundan :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende dün hot pursuit oynarken yeter bu kadar dedim tam oyundan çıkarken intro girdi araya dedim bu ne :D deli bişi olmuş umarım oyun bu sefer bu videodaki gibi kaliteli olur :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
shiften keyif alamadigimı kötü oyun dedigimi kim söyledi. hatta suanda bidaha indiriyorum.. shift zevkli iyi bi oyundu ama simülasyon diyince grid'e rakip olamaz. kamerayi nereye alirsanız alın hissediyorsunuz gercek hissini..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Grid'i bende oynadım.Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya aynen öyle.Shift'i bitirecektim hatta bir ara ama işte bilgisayar bozuldu falan format derken anlayacağınız indirmiştim de oyunu gitti arşivde.Shift bence daha iyi.