E3'te Yeni Need For Speed!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Beklenen oyun fuarı E3 çok hızlı başladı! Öyle ki, sıradaki Need for Speed oyunu organizasyonda tanıtıldı. İşte videolarıyla yeni NFS!

1998'de ve 2002 yılında satışa sunulan Hot Pursuit serisi devam ediyor! Bugün itibariyle kapılarını ziyaretçilere açan E3 fuarında tanıtımlar ve duyurular başladı! EA'nin sıradaki yarış oyununun ismi Need for Speed: Hot Pursuit!

[SDNTV]http://eventrailers.gametrailers.com/gt_vault/13358/t_needfshp_e310_debut.flv[/SDNTV]

İlk videosu yayınlanan yapım, eski Hot Pursuit oyunlarında olduğu gibi polis ile kapışmaları ön plana çıkaracak. Görselleriyle de ilgi çeken oyunun tanıtımı bu kadarla da kalmadı.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Hot Pursuit adını duyduğumda oyunun yani eski hp serisinin daha gelişmiş olarak (yeni araçlar ve haritalar) geri dönüşü olacağını tahmin etmiştim aslında
Ayrıca oyun tek kelimeyle muhteşem:thumbup: olmuş

Sürekli şehir havası olmaz ki yetti artık
Eskisi gibi biraz da çöl,deniz,orman havası alalım:D

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Videoyu gördüm ve....:w00t::w00t: eski günlerim aklıma geldi esas nfs şimdi çıkmaya başladı

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
oha veyrondan polis arabası yapmış adamlar ya:D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Most Wanted'ın ardından zevkle oynayacağım 2. oyun olacak gibi. Görüntüler güzel ve hot pursiut gibi bir serinin devamı getirilmesi iyi düşünülmüş. Bence birde u2 gibi bir serinin devamı gelmeli eminim ki bütün seriden daha fazla tutar...

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bu sefer olmuş. ikinci videoda oyun içi görüntüler (oynanış) var. ben çok beğendim. Umarın PC versiyonunda DX11 in tüm nimetlerinden yararlanırlar.
Önümüzdeki aylarda bomba oyunlar çıkacak sonunda, uzunca bir aranın ardından.
cysis2, NFS, COD 6 vs..

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyun budur veyronla lamborghini karpışması.. süper olcak sistemi yenilemenin zamanı geldi..

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Dehşet görünüyor çıksında sistemi güçlendirelim :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Oyuna gerek yok.Para olsun sistemi öyle güçlendireyim :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Criterion un oyuna el attığı belli oluyor.Nfs nin özüne dönmesi ne güzel :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
kovalamaca olması güzel ama hala oyunda sürüş o kadar gerçekçi durmuyor. yani hala simulasyon olamamış, arcade olarak kalmış. en büyük eksikliği de bu yıllardır nfs'nin. bunu ilk olarak porsche unleashed'ta yapmışlardı sürüş gerçekçiliğini, bir de most wanted'da...

bir de nedense ben bu lamborghini gibi arabalar değilde evo, golf, civic, supra gibi arabalarla oynamayı daha çok seviyorum, bugatti gibi arabalar kasıntı geliyor bana.

pek umutlu değilim ama neyse göreceğiz..

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
.

bir de nedense ben bu lamborghini gibi arabalar değilde evo, golf, civic, supra gibi arabalarla oynamayı daha çok seviyorum, bugatti gibi arabalar kasıntı geliyor bana.

katılıyorum ya bir evo bir subaru yeterde artar :) yada bmw 3 serisi :P

nfsnin özüne döndüğünü görmek güzel bişi :D

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyun gerçekten guzel görünüyor. sonunda nfs bu oyun ile tekrar başarıyı yakalayacak galiba.