E-ticaret için ücretsiz blog tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan toglyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toglyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. sahibinden.com'da satışını yaptığım ürünler var. Şimdi basit bir site oluşturarak ürünlerimi burada sergilemek istiyorum, sitede sadece ürün resimleri ve fiyat yazacak, müşteri resme tıklayınca sahibinden.com'a yönlendireceğim. Satın alma ve ödeme gibi işlemler oradan devam edecek. Bu iş için tavsiye edebileceğiniz ücretsiz bir blog veya web site var mı?

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
blogcu dan yapabilirsin eğer ben iddalıyım diyosan domain alarak site oluştura bilirsin :)

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bencede en iyisi kendi siteni oluştur :)

toglyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu işlerden pek anlamıyorum ama html olarak kendi çapımda bir şeyler tasarlayabilirim diye düşünüyorum. peki .com uzantılı bir site açsam bunun yıllık ve aylık maliyeti kabaca ne olur aşağı yukarı? kendi sitemi açsam bile bir süreliğine ilana tıklayınca sahibinden.com'daki ilanıma yönlendireceğim. böylesine basit bir sitenin riski olurmu, daha doğrusu kötü niyetli hacker'lara karşı bir güvenlik yazılımı gibi bir şey yaptırmam gerekirmi yoksa şimdilik gerek yok mu.

bu arada ücretsiz site ve blog tavsiyelerinize hala açığım :)

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu işlerden pek anlamıyorum ama html olarak kendi çapımda bir şeyler tasarlayabilirim diye düşünüyorum. peki .com uzantılı bir site açsam bunun yıllık ve aylık maliyeti kabaca ne olur aşağı yukarı? kendi sitemi açsam bile bir süreliğine ilana tıklayınca sahibinden.com'daki ilanıma yönlendireceğim. böylesine basit bir sitenin riski olurmu, daha doğrusu kötü niyetli hacker'lara karşı bir güvenlik yazılımı gibi bir şey yaptırmam gerekirmi yoksa şimdilik gerek yok mu.

bu arada ücretsiz site ve blog tavsiyelerinize hala açığım :)
Bence gerek yok güvenliğe falan http://www.ixirhost.com/ gir 30 tl lik paketi al bence hem güvenilir hemde güvenlik problemi olmaz:)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşın dediği gibi 30 tl olur yıllık maliyeti.daha ucuza bulursun ama sorun yaşarsın.

toglyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yıllık 30 tl verdikten sonra tasarımı yapıp siteyi yayınlıyorum öyle mi? gerçi tek başıma altından kalkamam yanıma bu işlerden anlayan bir arkadaş alırım ama öncelikle tüm detayları öğrenmem lazım. peki hazır tasarım örnekleri bulunabilirmi? mesela şablon olarak aldım fakat birkaç bölümü beğenmedim, onu istediğim gibi düzenleyebilirim değil mi tasarım aşamasında?

gerçekten bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum, size komik gelebilir kusura bakmayın :) teşekkürler bu arada ilginize.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bulabilrsin eğer htlm ile yazıcaksın googla free templates diye arat.ücretsiz bir çok güzel örnek bulabilirsin.

toglyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet html düşünüyorum, başlangıç seviyesindeyim diyebilirim. fbml ile aram iyi, o zamanlardan kalma biraz html bilgimde mevcut. hangi programı tavsite edersiniz dreamweaver iyimidir?

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben dreamweaver cs 3 kullanıyorum memnunum.frontpage e hiç bulaşma.

toglyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde wordpress olayı var o nedir işime yararmı veya nerede yarar? hazır konu açılmışken onuda aradan çıkarayım uzun zamandır aklımdaydı.

no: bu arada özelden yazan arkadaşa sesleniyorum, mesaj sayım az olduğu için cevap yazamıyorum ama referans ve ücreti mesaj olarak atabilirse mail üzerinden devam ederiz kendisiyle.

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hazır şablon kullanmanı tavsiye ederim başlangıç olarak wordpress ya da joomla :)

toglyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu wordpress aynı dreamweaver gibi kod yazma ve düzenleme editörümü oluyor?

toglyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
e hazır şablonları dreamweaver'da düzenleyemiyormuyum? istediğim şablonun kodlarını kopyalayıp dreamweaver a yapıştırsam sonra editlesem. olmuyormu öyle?