E Tab 5 Android Yükseltme

PixelCraft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum da yeniyim yanlis yere actiysam kusura bakmayin
Elimde E tab 5 var istedigim oyunlari yuklemek istiyorum (Meb Engelini Kaldirdim)
Bunun icin Android yukseltmeliyim ama nasil yapacagimi bilmiyorum
Android Yukeltmeyi Detayli Anlatirsaniz Sevinirim

Berkay A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twrp yükledinmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer tablette twrp yüklü ise bu videonun açıklama kısmındaki dosyaları indirip videodan baka baka kurabilirsin.

Videodaki linklere girmek zor ben size direk linkleri vereyim.
Gaps (Google uygulamaları): The Open GApps Project (Burada Arm,7.1 ve pico yu seçip kırmızı indirme butonuna basın)
Twrp root dosyası (Root isterseniz yükleyebilirsiniz): Link.TL (10 saniye bittikten sonra 2/2 linke git e basın otomatik inecektir
Rom dosyası: 297.94 MB file on MEGA
Twrp dosyası : StackPath

İyi günler :)

Bu rom android 7.1 en fazla bu sürüme yükseltiliyor bende kullanıyorum sorunsuz.

Son düzenleme:

MERAKLI64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twrp yükledinmi?

Eğer tablette twrp yüklü ise bu videonun açıklama kısmındaki dosyaları indirip videodan baka baka kurabilirsin.

Videodaki linklere girmek zor ben size direk linkleri vereyim.
Gaps (Google uygulamaları): The Open GApps Project (Burada Arm,7.1 ve pico yu seçip kırmızı indirme butonuna basın)
Twrp root dosyası (Root isterseniz yükleyebilirsiniz): Link.TL (10 saniye bittikten sonra 2/2 linke git e basın otomatik inecektir
Rom dosyası: 297.94 MB file on MEGA
Twrp dosyası : StackPath

İyi günler :)

Bu rom android 7.1 en fazla bu sürüme yükseltiliyor bende kullanıyorum sorunsuz.

Ben önceden sürümü güncellemiştim şuan yetersiz kalıyor sürüm (Android 4.4.2) ve TWRP felan yuklumu bilmiyorum yardımcı olabilir misin

Berkay A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben önceden sürümü güncellemiştim şuan yetersiz kalıyor sürüm (Android 4.4.2) ve TWRP felan yuklumu bilmiyorum yardımcı olabilir misin
Tableti güç tuşuna basılı tutarak kapattıktan sonra güç tuşu ve ses açma tuşuna basılı tut Eğer

Böyle bir menü geldiyse twrp vardır eğer bundan farklı bir menü varsa cihazda twrp recovery yoktur

Fakat zaten android 4.4.2 yüklemişsen tahminimce twrp vardır

Yalnız bence size attığım bu romu kullanmayın tablet dönüyor v.s. Ben yeni bir rom buldum.
Romun linki: https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAHegQIBRAB&usg=AOvVaw3jQgMwrnWjl54wIZYHRWPZ

Ekli dosyalar

• images.png
    images.png
    10.1 KB · Görüntüleme: 1,303
  • images.jpeg
    images.jpeg
    6.6 KB · Görüntüleme: 793
Reaksiyon puanı
6,371
Android sürümü yükseltirseniz tabletiniz kasar ve google 4 dakikada açılır. Bende e-tab 5 kullanıyorum Android 5 kurdum (Yanlış hatırlamıyorsam 4 falan vardı) inanılmaz kasmaya ve ısınmaya başladı. Zaten o tablet için optimize edilen en son android sürümü içinde yüklü olan android sürümü. Bende de e-tab 5 var ve android sürümünü yükseltmeyin çok kötü oluyor. Bütün bir gecede şarj olup 4 saatte şarjı bitiyor. Eskiden böyle değildi.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Android sürümü yükseltirseniz tabletiniz kasar ve google 4 dakikada açılır. Bende e-tab 5 kullanıyorum Android 5 kurdum (Yanlış hatırlamıyorsam 4 falan vardı) inanılmaz kasmaya ve ısınmaya başladı. Zaten o tablet için optimize edilen en son android sürümü içinde yüklü olan android sürümü. Bende de e-tab 5 var ve android sürümünü yükseltmeyin çok kötü oluyor. Bütün bir gecede şarj olup 4 saatte şarjı bitiyor. Eskiden böyle değildi.
Aynen öyle ama stock ROM da AC 5GHz devre dışı. Devletin parası çöp oluyor yani. ROM şart.

Berkay A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende resurrection remix 5.71 kullanıyorum.(Android 6.0) aynı problem bendede var fakat ben çok fazla kullanmıyorum o yüzden benim için pek bir sorun değil