E okul'da Not Bilgisi Gözükmüyor !

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yapacakları kadar baskı yaptılar zaten. :D Ayrıca öğretmenlere not girişi kapatıldı ki. İstesek de bu saatten sonra notları değiştiremeyiz. Onun için kapalı değildir. Yoğunluktan dolayı olsa gerek. Okuldaki işlemlerin yürümesi için e-okulun düzgün bir şekilde çalışması gerekiyor ki biz pazartesiden beri çıktı alamıyoruz e-okuldan. Öğrenciler gidip top falan oynasın lütfen. :D

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu gece 12den sonra büyük ihtimal açılır:)
Bu seferde sistem yoğunluktan açılmaz:D:D
Yapacakları kadar baskı yaptılar zaten. :D Ayrıca öğretmenlere not girişi kapatıldı ki. İstesek de bu saatten sonra notları değiştiremeyiz. Onun için kapalı değildir. Yoğunluktan dolayı olsa gerek. Okuldaki işlemlerin yürümesi için e-okulun düzgün bir şekilde çalışması gerekiyor ki biz pazartesiden beri çıktı alamıyoruz e-okuldan. Öğrenciler gidip top falan oynasın lütfen. :D
Mahallelerde top oynama devri kapandı hocam:D Artık bilgisyarda oynuyoruz:D:D[pes,fifa]

mondfinsternis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bende eokul açılmamaya başladı şimdi deniyorumda çıkmıyo bitürlü acaba not bilgisi kısmı açılmış olabilirmii:sleep:

mondfinsternis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimsede açılmıyor kardeş onu tartışıyoruz günlerdir:D:D

ben onu kastetmemiştim ama neyse normalde e-okul açılıyodu not bilgisi kısmı gözükmüyodu dikkat ettiysen orda bende e-okul açılmamaya başladı acaba not bilgisi kısmı açılmış olabilimi yazmıştım anlamak istediğin gibi anlamışsın sen

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben onu kastetmemiştim ama neyse normalde e-okul açılıyodu not bilgisi kısmı gözükmüyodu dikkat ettiysen orda bende e-okul açılmamaya başladı acaba not bilgisi kısmı açılmış olabilimi yazmıştım anlamak istediğin gibi anlamışsın sen
Sen açık bi şekilde anlatmamışsın ki ben anlıyayım kardeş:D

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
koskocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Bu kadar yogunluga dayanabilcek bir site yapamıyosa bu sefer harbiden yufff yani

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
koskocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Bu kadar yogunluga dayanabilcek bir site yapamıyosa bu sefer harbiden yufff yani

milli eğitim bakanlığı kocaaaamaaaan olabilir ama iş çalışanlarında bitiyooo

hele bir de ösym denen bir kurum var kocaaammaaann...

sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihten 3 hafta sonra açıklayan bir kuruluş :clap: hayranıyım kendilerinin

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bilerek kapatıyorlar yoğunlukla ilgisi yok.
bende biliyorum heralde bilerek kapattıklarını ama sen sorunu anlamadım milli eğitimin serverları kaldırmadığı için geçen seneki gibi sistem kitlenip öğretmenlerin not girmesi engellenmesin diye böyle bişe yapıyolar.

Yani tek sorun güçsüz serverlar.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Milli Eğitim Son 2 Hafta Kla Felan Butun Hesapları Kıtlıyo Notları Goremıyosun

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yarın sabah gözükür kesin zaten yarın karne alcaz

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bence 00:00 dan sonra deneyin kesin açılcak :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben daha alacam karneyi.Hala da kapalı valla not bilgisi yok.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Lanet olsun içimdeki e okul sevgisine:D Birdevrimci notlarını karneden önce öğrenmeli:D