Reflex
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu sabah e okula gireyim dedim normalde sol menüde(Veli İşlemeleri) ''Not Bilgisi'' olması lazım ama bende yok acaba sizdede öylemi??
Okullar kapanana kadar hiç açılmıcak mı şimdi ya?Evet
bende şimdi farkettim
okullar kapanıyorya
her sene aynısı oluyor
Bi tek bende mi gözükmüyo yoksa ya:Sbende iyisabah notlarıma baktım coğrafya hocası sözlüye 80 vermiş
![]()
Aynen bendede öyle gözükmüyor.
hellmarch arkadaşımızdada gözükmüyormuş. Bence okullar yavaş yavaş kapandığı içindir bencede.
Bi an panik oldum :w00t:Aynen bendede öyle gözükmüyor.
Zuhaha benim teknik resim 3 geliyoBendede gözümüyor yaw...siteye girdim 2 saniye içinde kayboldu NOT BİLGİSİ...Teknik Resimciye Yalvardım pazartesi sözlüye kac verdi die bakıcakdım
![]()
Yaparmı yapar.:mrgreen:Yaw Teşekkür alıcam Teknik Resimden Kalabilirim İşe Bak YaD ortalamam 40 çizimlerle tam 45,3 oluyo hoca bi hırtlık yapmasa bari
![]()
Hocalar notları giriyo olabilir.Şu an sitede yoğunluk var anlaşılan şimdi girmeyi denedim :Hoca o an notları giriyor olabildiği için olabilir mi belki hoca senin bakmak istediğin an bir hoca not giriyordur bu sabah bende e okula giremedim açılmadı web sitesi.
Önceden Bakaydınız Yaw... Banane.
Bendede sadece öğrenci bilgileri ve duyurular var:glare:usta seninki gene iyi bende sadece
Ogrenci BilgileriDuyurular![]()
var diğer hiçbişey yok :S
Öğrenciler hocalara saldırmasın diye yapıyolar bencegençler büyük ihtimalle sayfanızda o anda işlem yapılıyordur