Bu devamsızlık karnende görnüyormuşE karne çıktıktan sonra bugün de gitmedim ama devamsızlık girmişler. Nasıl oluyor?
Ama benim raporum var vermem lazım cuma gününe. İşlenmesi lazım değil mi? Devamsızlığım 8 gün oldu geçen hafta cumadan çarşambaya kadar raporluyum.Evet basılmış olur. Çünkü devamsızlık bir kere karneye işlenmiştir, artık değiştirelemez sanıyordum ama bu şekilde değilmiş. Karneler henüz basılmamış.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bu devamsızlık karnende görnüyormuş
Ama benim raporum var vermem lazım cuma gününe. İşlenmesi lazım değil mi? Devamsızlığım 8 gün oldu geçen hafta cumadan çarşambaya kadar raporluyum.
Tamam da rapor sonuçta resmi belge. İşlenmesi lazım değil mi?Maalesef Karneler yarın basılacak keşke daha önce sorsaydınızda bugün verseydiniz raporu çok daha iyi olacaktı geçmiş olsun
Yani devamsızlık girişleri kapanmıyor değil mi? İdare isterse bunu değiştirebilir mi?Karneler basılınca yoklama girilemez diye bir şey yok. Okul idaresi çok işgüzarsa devamsızlığa işleyebilir.
Raporunuzu da okul idaresine verin, özürlüye çevirirler. Basılı karnede devamsızlık değişmez elbette, ancak karnenin zaten bir değeri yok, önemli olan e-okuldaki veri.
Tamam da rapor sonuçta resmi belge. İşlenmesi lazım değil mi?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Lütfen bu konu hakkında kesin ve net bilgisi olan kişiler cevap yazsın. Kafam karışıyor.
Elbette değiştirebilir. Veri girişleri bakanlık tarafından yarı yıl tatili sırasında kapatılıyor. Şu an not ve devamsızlık verileri idarenin elinde ve değiştirebilir.Yani devamsızlık girişleri kapanmıyor değil mi? İdare isterse bunu değiştirebilir mi?
Ama idareye kapanmıyor diye biliyorum ben. Hadi son gün sorun çıktı karneyi yeniden düzenlemek zorunda değiller mi?Ya bak Karneler Yarın basılıyor e okul kitleniyor e karnedeki bilgiler kalıcı olarak kağıda işlenecek adamlar daha ne yapsın artık mecburen 2. dönem veli ile gidip konuşman gerekiyor şansını dene belki düzeltirler ama bu dönem düzelmez
Peki bunu nereden biliyorsun? Yani sana inanmak istiyorum ama emin olmam lazım.Elbette değiştirebilir. Veri girişleri yarı yıl tatili sırasında kapatılıyor.
O zaman acele etmen gerek ama karneler perşembe günü basılıyor.Ama benim raporum var vermem lazım cuma gününe. İşlenmesi lazım değil mi? Devamsızlığım 8 gün oldu geçen hafta cumadan çarşambaya kadar raporluyum.
Okula verdim dün raporu ama girmemişler e okula.Elbette değiştirebilir. Veri girişleri bakanlık tarafından yarı yıl tatili sırasında kapatılıyor. Şu an not ve devamsızlık verileri idarenin elinde ve değiştirebilir.
Hatırlatman gerek, dönem sonlarında idareciler devamsızlık girişini bırakıyorlar.Okula verdim dün raporu ama girmemişler e okula.
Ama masanın üzerine koymuştum raporu. Görmeleri gerekmiyor mu?Hatırlatman gerek, dönem sonlarında idareciler devamsızlık girişini bırakıyorlar.