E karne Çıkınca Karneler Basılmış Mı Olur?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
E karne çıktıktan sonra bugün de gitmedim ama devamsızlık girmişler. Nasıl oluyor?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Evet basılmış olur. Çünkü devamsızlık bir kere karneye işlenmiştir, artık değiştirelemez sanıyordum ama bu şekilde değilmiş. Karneler henüz basılmamış.

---- Mesajlar birleştirildi ----

E karne çıktıktan sonra bugün de gitmedim ama devamsızlık girmişler. Nasıl oluyor?
Bu devamsızlık karnende görnüyormuş

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yoklama Çarşamba Günü sona eriyordu Perşembe günü alınmayacak diye biliyorum çünkü karneler basılacak

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Evet basılmış olur. Çünkü devamsızlık bir kere karneye işlenmiştir, artık değiştirelemez sanıyordum ama bu şekilde değilmiş. Karneler henüz basılmamış.

Bu devamsızlık karnende görnüyormuş
Ama benim raporum var vermem lazım cuma gününe. İşlenmesi lazım değil mi? Devamsızlığım 8 gün oldu geçen hafta cumadan çarşambaya kadar raporluyum.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Ama benim raporum var vermem lazım cuma gününe. İşlenmesi lazım değil mi? Devamsızlığım 8 gün oldu geçen hafta cumadan çarşambaya kadar raporluyum.

Maalesef Karneler yarın basılacak keşke daha önce sorsaydınızda bugün verseydiniz raporu çok daha iyi olacaktı geçmiş olsun

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Karneler basılınca yoklama girilemez diye bir şey yok. Okul idaresi çok işgüzarsa devamsızlığa işleyebilir.
Raporunuzu da okul idaresine verin, özürlüye çevirirler. Basılı karnede devamsızlık değişmez elbette, ancak karnenin zaten bir değeri yok, önemli olan e-okuldaki veri.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Maalesef Karneler yarın basılacak keşke daha önce sorsaydınızda bugün verseydiniz raporu çok daha iyi olacaktı geçmiş olsun
Tamam da rapor sonuçta resmi belge. İşlenmesi lazım değil mi?

Lütfen bu konu hakkında kesin ve net bilgisi olan kişiler cevap yazsın. Kafam karışıyor.

Karneler basılınca yoklama girilemez diye bir şey yok. Okul idaresi çok işgüzarsa devamsızlığa işleyebilir.
Raporunuzu da okul idaresine verin, özürlüye çevirirler. Basılı karnede devamsızlık değişmez elbette, ancak karnenin zaten bir değeri yok, önemli olan e-okuldaki veri.
Yani devamsızlık girişleri kapanmıyor değil mi? İdare isterse bunu değiştirebilir mi?

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Tamam da rapor sonuçta resmi belge. İşlenmesi lazım değil mi?

Lütfen bu konu hakkında kesin ve net bilgisi olan kişiler cevap yazsın. Kafam karışıyor.

Ya bak Karneler Yarın basılıyor e okul kitleniyor e karnedeki bilgiler kalıcı olarak kağıda işlenecek adamlar daha ne yapsın artık mecburen 2. dönem veli ile gidip konuşman gerekiyor şansını dene belki düzeltirler ama bu dönem düzelmez

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yani devamsızlık girişleri kapanmıyor değil mi? İdare isterse bunu değiştirebilir mi?
Elbette değiştirebilir. Veri girişleri bakanlık tarafından yarı yıl tatili sırasında kapatılıyor. Şu an not ve devamsızlık verileri idarenin elinde ve değiştirebilir.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Ya bak Karneler Yarın basılıyor e okul kitleniyor e karnedeki bilgiler kalıcı olarak kağıda işlenecek adamlar daha ne yapsın artık mecburen 2. dönem veli ile gidip konuşman gerekiyor şansını dene belki düzeltirler ama bu dönem düzelmez
Ama idareye kapanmıyor diye biliyorum ben. Hadi son gün sorun çıktı karneyi yeniden düzenlemek zorunda değiller mi?

Elbette değiştirebilir. Veri girişleri yarı yıl tatili sırasında kapatılıyor.
Peki bunu nereden biliyorsun? Yani sana inanmak istiyorum ama emin olmam lazım.

Şimdi ben raporu verince karnede 8 gün gözükecek yine ama e okula girilecek mi?

Son düzenleme:

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
O zaman acele etmen gerek ama karneler perşembe günü basılıyor.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Elbette değiştirebilir. Veri girişleri bakanlık tarafından yarı yıl tatili sırasında kapatılıyor. Şu an not ve devamsızlık verileri idarenin elinde ve değiştirebilir.
Okula verdim dün raporu ama girmemişler e okula.