E-Dergi Yapmaya Yarayan Kalıp Yada Program

Bu konuyu okuyanlar

enesce

Öğrenci
Katılım
2 Şubat 2007
Mesajlar
70
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ya bu konuyu açtım ama inş. yanlış yer değildir...
E-Dergi Yapmaya Yarayan Kalıp Yada Program(Macromedia Flash Hariç)warmı link verebilirmisiniz?..
selamlar...
 

MSDN

Müdavim
Katılım
2 Haziran 2007
Mesajlar
2,764
Reaksiyon puanı
22
Puanları
0
yanlış yere açtın konuyu yazılım tavsiyelerine açcaktın Galiba!
 

turoksin0

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
4,656
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
İyi güzelde bizimde kullanabileceğimiz ücretsiz bişey varmı
 

Kriptograf

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2007
Mesajlar
1,688
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Vallahi çok şık olmuş be bunun ücretsiz erişilmesi o kadar emeğin bir anlamının kalmaması demek olabilirdi...
 

berkemm

Öğrenci
Katılım
1 Ekim 2007
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba..
Eğer pageflip sistemi arıyorsanız Adobe Flash'a bir bakımdan mecbursunuz. Çünkü animasyon tabanlı böyle bir sistemi başka bir şekilde uygulamak çok zor. Hem webde hemde masaüstünde kullanılabilecek uygulamalar için oldukça uygun.

Tüm bunların yanında siz bir de ücretsiz bir sistem arıyorsanız Flash'tan başka bir şansınız olmuyor. Flash ile ilk çıkan pageflip sistemini açık kaynak olarak iparigrafika çıkarmıştı.Bu sistemin çözümesi ve kullanılması flash bilmeyen birisi için oldukça zor tabi. Daha sonra oldukça yaygınlaşan bu sistemi kullanmanızı sağlayan Adobe Flash Componentleri çıktı. Bu componentler elbetteki ücretli ama kullanımları konusunda çok kolay. Eğer sürekli kullandığınız bir sistem ise ve bu sistem üzerinden bir de para kazanıyorsanız $25 fiyatı olan bir şey elbetteki satın alınmalı diye düşünüyorum. Zira www.page-flip.com adresindeki pageflip Flash Bileşenini ben satın aldım, kullanıyorum ve çok memnunum. Adamlar her bir sorununuz ile ilgileniyor ve çözüm üretiyorlar. Ee daha ne isterim ki.

Ücretsiz olan pageflip sisteminin kaynak dosyalarını bu adresten bulabilirsiniz. www.iparigrafika.hu/pageflip

Kolay Gelsin..
 

berkemm

Öğrenci
Katılım
1 Ekim 2007
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu arada söylemeyi unuttuğum bir husus daha var yine Flash tabanlı olarak bu sistemi Adobe Flex kullananlar için de Flex versiyonu mevcut. Google'da Adobe Flex Book Component yazarsanız erişebilirsiniz.

Alternatif olarak Microsoftun betasını çıkarmış olduğu javascript tabanlı animasyon ve interaktif web içerikleri oluşturmayı sağlayan silverlight kullanıyorsanız pageflip'i silverlight olarak ta tecrübe edebilirsiniz. Microsoft, Adobe Flash'a rakip olarak silverlight'ı çıkardığını düşünüyor ya Flash'ın en büyük kullanıcı ilgisini çeken çalışması pageflip olduğundan Microsoft oturmuş javascript tabanlı silverlight ile pageflip örneği yazmışlar. Silverlight'ın web sayfasındaki örnekler bölümünden ulaşabilirsiniz pageflip sisteminin ms versiyonuna.
 

Son mesajlar

Üst