Dying Light 2 bekleyen Switch kullanıcılarına kötü haber

  • Konuyu başlatan Emre Özdoğan
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

E

Emre Özdoğan

SDN Okuru
Oyun dünyası tarafından merakla beklenen Dying Light 2, oyunu Nintendo Switch'te oynayacakları üzecek.

El konsolu devrinin bittiğini düşündüğümüz bir dönemde çıkagelen Nintendo Switch, epey başarılı satış rakamlarına ulaştı. Zaman zaman satış rakamlarının güncellendiğini görüp şaşırdığımız konsolun ülkemizde de büyük bir kullanıcı kitlesi mevcut. Xbox ve PlayStation gibi ev konsolları bir yana, el konsolları denince çoğumuzun aklına sadece Switch geliyor. Eğer siz de bu konsolun sahiplerinden biriyseniz ve Dying Light 2’yi bekliyorsanız, kötü bir haberimiz var.

İlk oyunuyla epey başarılı olmasının yanı sıra ikinci oyunuyla beklentilerimizi artıran Dying Light, gelecek ay geri dönüyor. Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan ikinci oyunun Nintendo Switch’teki yeni çıkış tarihi haberimizde.

Dying Light 2, Nintendo Switch’e geç çıkacak​

Bugün gelen açıklamaya kadar oyunun tüm platformlar için 4 Şubat’ta çıkması bekleniyordu. Nintendo Switch haricindeki platformlar için tarih aynı. Fakat Switch kullanıcıları, oyunu normalden 6 ay daha geç oynayabilecek. Techland’den gelen açıklamaya göre Nintendo Switch sahiplerinin oyunla 2022’nin Ağustos ayında buluşabilmesi hedefleniyor.

dying-light-2-bekleyen-switch-kullanicilarina-kotu-haber-3.jpg


Bu büyük ertelemenin nedeni ise klişe: oyunu hak ettiği gibi çıkarmak istemişler. Bu açıklamadan oyunun hala yeteri kadar optimize edilemediğini anlıyoruz. Zaten aksiyon dolu bir oyunun bir el konsolunda oynanması fazla oyuncunun tercihi değil. Bu yüzden Dying Light hayranlarının tercihinin Nintendo Switch olduğuna pek ihtimal vermiyoruz. Eğer oyunu gecikme olmadan oynamak istiyorsanız PC, Xbox One, Series S|X, PlayStation 4 ve 5 için çıkış tarihleri hala aynı. Şimdiden ön sipariş verebilir veya 4 Şubat’ta oyun çıktığında satın alabilirsiniz.

Dying Light 2’nin Nintendo Switch sürümünün Türkiye fiyatı belli değil. Ancak oyunun konsollarda 469 TL fiyat etiketiyle çıkacağını düşünürsek Switch’te de buna yakın bir fiyatlandırma bekleyebiliriz.

Kaynak: Dying Light 2 bekleyen Switch kullanıcılarına kötü haber
 

Penetrator God

Doçent
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
864
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
527
Puanları
93
Yaş
26
Oyunu bir bırakında PC çıksın switch ne alaka arkadaş.
 

KaanStinson

Asistan
Katılım
25 Ekim 2021
Mesajlar
267
Reaksiyon puanı
191
Puanları
43
Yaş
18
switch azıcık daha güçlü olsa tamam da mobil bir cihazdan farksız güç konusunda oynatmaz bence
 

Yahya Furkan

contravolta
İçerik Editörü
Katılım
29 Şubat 2020
Mesajlar
2,519
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
2,423
Puanları
113
Neyse ki hem Switch hem de Dying Light alacak param yok :D.
 

Tunar Ismailof

Öğrenci
Cezalı
Katılım
5 Temmuz 2022
Mesajlar
73
Reaksiyon puanı
39
Puanları
18
Yaş
23
Neyse ki hem Switch hem de Dying Light alacak param yok :D.
Aynen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

switch azıcık daha güçlü olsa tamam da mobil bir cihazdan farksız güç konusunda oynatmaz bence
Bence yanlis dusunuyorsun Switch Crysis,Skyrim ve Gta definitive edition-u ve daha bir cok oyunu calistira biliyor.Mobil cihazlarda ise daha grafik karti bile yok. Mobilde en fazla eski pc oyunlari 2004 oncesi ve psp gamecube ve wii oyunlarini oynarsin baska birde Play store un kendi oyunlari onlarda aslinda oyun sayilmiyor.Fakat Nintendoda da bir suru mobil oyun kafasi oyun var.
 
Son düzenleyen moderatör:
Üst