Monitör alacağım ama anakarttaki çıkışlarım (apu sistem) vga ve dvi-d çıkışları var monitörün girişlerinde dvi-d fazla çeşit yok vgada almak istemiyorum . Dvi-d hdmi'ye çevrilip görüntü aktalıyor mu ? Yada dvi-d monitör tavsie eder misiniz ?
Monitör alacağım ama anakarttaki çıkışlarım (apu sistem) vga ve dvi-d çıkışları var monitörün girişlerinde dvi-d fazla çeşit yok vgada almak istemiyorum . Dvi-d hdmi'ye çevrilip görüntü aktalıyor mu ? Yada dvi-d monitör tavsie eder misiniz ?
Evet bende öyle düşündüm de ilk başta sonrasında çeşit azlığı ve fiyat yüksekliğinden dolayi böyle bi yol olur mu acaba diye düşünmüştüm. Önere bileceğiniz monitör var mi ?DVİ-HDMİ converter kullanabilirsin ama görüntüde kalite düşmesi muhtemel . Nasılsa zaten manitörün yokmuş güzel bir dvi manitör alıp yola devam edebilirsin
Asus VP228Hİyi forumlar,
Elimde DVI-D ve D-Sub destekli anakart (apu sistem kullanıyorum) var . Monitörüm eski yenisini alacağım ama D-Sub kullanmak istemiyorum . Elimdeki seçenek DVI-D sadece piyasada da DVI-D monitör seçeneği az ve pahalı artı bazıları HDMI ve displayport desteklemiyor. (İlerde ekran karı alabilirim bu yüzden HDMI veya displayport desteği arıyorum.)
1-) Alacağım monitörde displayport ve HDMI çıkışı olsa bir çevirisi ile görüntü alabilirmiyim ?(HDMI'ı DVI-D çevirici veya displayportu DVI-D çevirici)
2-) 600-700 arası monitör tavsiye eder misin bu soruların cevabına göre ?
Teşeküürler
Teşekürler bi inceleyimAsus VP228H
Ben bu monitörü aldım ve memnunum. Sizede önerebilirim.
Arada dönüştürücü kullansam bi sorun olmaz yani birde aktif pasif dönüştücü varmış bi bilginiz var mi ?DVI-D de HDMI da digital sinyal verir hiç bir sorun olmaz.
Tamda aradığım cevap artik HDMI çıkışlı monitörlere bakabilirim çok teşekkür ederimBi taraf analog bi taraf digital ise aktif gerekir. Senin durumunda herhangi bir dönüştürücü yeterli, sinyal dönüştürme yok fiziksel olarak uçlar dönüştürülüyor sadece.