Dvd yazma sorunu

memmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba,
sorun şu: dün nero 8 ile dvd veri diski yazıyordum hız gittiikçe azaldı en son olarak da failed bilmem ne bi yazı çıktı daha sonra bilgisayar boş dvdleri açmamaya başladı sorun nerodadır die onu kaldırdım bu sefer dvdyi gördü ama bir şey yazmak istediğimde yine yaktı(bu sefer başka program(ashampoo)) windows la yazayım dedim onda da 'windows biçimlendirmeyi bitiremedi' diye bi yazı çıkıyor sorunu anlayabilen birisi varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Firmware güncellemesi yaptınız mı?Yapmadıysanız DVD-RW'nızın marka ve modeline göre kendi sitesinden indirerek firmware güncellemesini yapınız.

Sorununuz Çözülecektir .
Uyarı
DWD -Rw içinde hiç birşey olmasın aksi taktirde kullanılamaz hale gelir cihazınız.Ve güncelleme yaptıktan sonra mutlaka pc yeniden başlatınız.

memmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, dün buraya bi sorun yazmıştım
http://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/113832-dvd-yazma-sorunu.html
pesimistyle adlı arkadaş firmware güncelleştirmesi yapmamı söyledi laptop A200-230 siteden indirdim unzip yapıyorum sonra açılan exe dosyasını da açıyorum sol üst köşedeki ikonlardan .bin dosyasını ekliyorum sürücüyü seçip start download'a tıklıyorum failed diyor değişik firmwareler indirdim ama hep aynısı oluyor bilgisi olan varsa yardım bekliyorum teşekkürler

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
aynı konudan devam edelim lütfen. konular birleştirildi.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Ö.m belirttiğim gibi kesinlikle kendisine ait sürücüsünü buldugunuza dwd rw otomatik bulucaktır (resimdeki gibi).Aksi takdirde olmaz saten Marka ve modelinizi detaylı olarak girerseniz yardımcı olabilirm.:)

adszqx.jpg