Düzeltmeyin.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Herkesin bildiği üzere SDN anasayfası belli aralıklarla yenileniyor ve yine herkesin bildiği gibi anasayfada video izlemek de mümkün. Peki videonuzu izlerken sayfanın birden kendi kendine yenilenmesi ve videonun yarıda kesilmesi hoş bir şey mi?

Benim önerim şudur: Bunu düzeltmeyin, düzeltmeyin ki SDN hakettiği düzeyde kalsın.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu gelistirmeleri yapacak olan webmaster ayrildigi icin kaldi. Yeni arkadasimiz da bayramdan sonra basliyor. Biraz daha sabir diyelim.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
site tasarımı kullanışsız anasayfa ortalanmamış gibi.. ondan sonra foruma giriyorum bişey okicam. 2 mesaj oku sayfa atla, 2 mesaj oku sayfa atla. arkadaşım açılan bir konunun altına 4-5 mesaj yazıyoruz 2. sayfaya geçiyo. sonra 3. sonra 5. dağ oluyo kopuyo bitiyo.
(başka bir site olsa umrumda olmaz...)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Nan nedir bu SDN tasarımından çektiğimiz?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Söz konusu sayfanın kendi kendine yenilenmesiyse tarayıcınızla çözersiniz bunu.... O kadar şeyapmaya gerek yok yanii...

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
site tasarımı kullanışsız anasayfa ortalanmamış gibi.. ondan sonra foruma giriyorum bişey okicam. 2 mesaj oku sayfa atla, 2 mesaj oku sayfa atla. arkadaşım açılan bir konunun altına 4-5 mesaj yazıyoruz 2. sayfaya geçiyo. sonra 3. sonra 5. dağ oluyo kopuyo bitiyo.
(başka bir site olsa umrumda olmaz...)

Forum seçeneklerinden sayfa başına gösterilecek mesaj adedini değiştirebilirsiniz. Bu genellikle standart olarak forumlarda 10'dur.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Site kullanıcıları avant browser kullanırsa sorunlarının büyük kısmı çözülür.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar biraz sabır. Webmaster yokken bu sorunları nasıl çözmelerini bekliyorsunuz ? Hataları belirtebilirsiniz ama bu kadar yaygara koparmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hacı bana yönlendirin işleri :D
Bayram tatili bitene kadar yapardık yav :)

SDN asgari ücretle eleman çalıştırmıyorsunuz demi? Yoksa bunlar normal yani :D