JuLiuSiuS
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Benide ekleyin bari 

Blue.Silk dedi ki:yarısma ne zaman :^)
ne zaman koyalım yarısacagımız avatarları :*
09.02.2008 tarihinde avatarlar belirlensinBlue.Silk dedi ki:yarısma ne zaman :^)
ne zaman koyalım yarısacagımız avatarları :*
birşey verilmeyecekRadoN dedi ki:1. olana ne vericekler.. katılsam mı ki ??
konu yok hertürlü avatar olurRadoN dedi ki:hhhmm.. zaten yarışmalar niye hediyeli olurki.. kazanmışsan en büyük hediye odur...![]()
peki avatarın konusu varmı yoksa maksat sanatını göstermek mi ??
Blue.Silk dedi ki:hahaaaaa
koleksiyonumu acmay ahazırım ;D
tabiki birinci benim ikinci kim :*
JuLiuSiuS dedi ki:Blue.Silk dedi ki:hahaaaaa
her zaman arkandayım![]()
kendimeBlue.Silk dedi ki:JuLiuSiuS dedi ki:Blue.Silk dedi ki:hahaaaaa
her zaman arkandayım![]()
siz sevenlerim var oldukcaaaa ;D
oylar bana demi :*
bir yarışmacı olarak avatarları sayın jüri üyelerinin neye göre değerlendirecğini sormamda bir sakınca var mı acaba?.. bizde ona göre seçip koyalım değil mialperkaan41 dedi ki:konu yok hertürlü avatar olurRadoN dedi ki:hhhmm.. zaten yarışmalar niye hediyeli olurki.. kazanmışsan en büyük hediye odur...![]()
peki avatarın konusu varmı yoksa maksat sanatını göstermek mi ??takım avatarı değil tabii
hayır avatar seçmekte özgürsünüz ama galatasaray fenerbahçe vb. gibi takımların avatarları olmayacak.keyloger dedi ki:bir yarışmacı olarak avatarları sayın jüri üyelerinin neye göre değerlendirecğini sormamda bir sakınca var mı acaba?.. bizde ona göre seçip koyalım değil mialperkaan41 dedi ki:konu yok hertürlü avatar olurRadoN dedi ki:hhhmm.. zaten yarışmalar niye hediyeli olurki.. kazanmışsan en büyük hediye odur...![]()
peki avatarın konusu varmı yoksa maksat sanatını göstermek mi ??takım avatarı değil tabii
tabi bu arada blue nun avatar 1. olacağı için biz 2.liği alırken nasıl bir avatarımız olmalı onu soruyoruz
yani bizi tanımlaması mı yoksa bir mesaj mı içermesi daha ön planda gibi?..
alperkaan41 dedi ki:hayır avatar seçmekte özgürsünüz ama galatasaray fenerbahçe vb. gibi takımların avatarları olmayacak.keyloger dedi ki:bir yarışmacı olarak avatarları sayın jüri üyelerinin neye göre değerlendirecğini sormamda bir sakınca var mı acaba?.. bizde ona göre seçip koyalım değil mialperkaan41 dedi ki:konu yok hertürlü avatar olurRadoN dedi ki:hhhmm.. zaten yarışmalar niye hediyeli olurki.. kazanmışsan en büyük hediye odur...![]()
tabi bu arada blue nun avatar 1. olacağı için biz 2.liği alırken nasıl bir avatarımız olmalı onu soruyoruz
yani bizi tanımlaması mı yoksa bir mesaj mı içermesi daha ön planda gibi?..
Blue.Silk'in birinci olacağı belli değilki belki sen olursun belli olmaz
Blue.Silk dedi ki:aferin keyloger
keşke herkes senin gibi yerini bilse :*
Evet açıklama bekliyoruz !!!keyloger dedi ki:bu arada jüri sayısı teke düşmüş bu nasıl iştir hiç mi ilgilencek modlar falan yok tek kişi jüri mi olur :S :S ???
*SiRiNe* dedi ki:Ben diyommm jüri ben olayım diye![]()
![]()