onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Benide katın ya. Bakalım avatarım ne kadar ilgi topluyor 

alperkaan41 dedi ki:
red-bird dedi ki:evet sonuçlar neredeeeee???![]()
emubaltaci dedi ki:sonuçlar noter huzurunda açıklanmıştır şike falan yok
bizde torpil olmaz![]()
olamzki bir daha yeni konu açmak felan uzunişcabbarcan dedi ki:emubaltaci dedi ki:sonuçlar noter huzurunda açıklanmıştır şike falan yok
bizde torpil olmaz![]()
;D itiraz var.. yarışmacılardan biri Juri olunca yarışanların sayısı 14 e düştü... böyle bir durumda yarışma gerçekleşemez...
Çekilişin tekrarını istiyorum... ( tabi benide yarışmacı listesine alındığımdan emin olduktan sonra)
;D
alperkaan41 dedi ki:olamzki bir daha yeni konu açmak felan uzunişcabbarcan dedi ki:emubaltaci dedi ki:sonuçlar noter huzurunda açıklanmıştır şike falan yok
bizde torpil olmaz![]()
;D itiraz var.. yarışmacılardan biri Juri olunca yarışanların sayısı 14 e düştü... böyle bir durumda yarışma gerçekleşemez...
Çekilişin tekrarını istiyorum... ( tabi benide yarışmacı listesine alındığımdan emin olduktan sonra)
;D
bir dahakine yenersin belkicabbarcan dedi ki:alperkaan41 dedi ki:olamzki bir daha yeni konu açmak felan uzunişcabbarcan dedi ki:emubaltaci dedi ki:sonuçlar noter huzurunda açıklanmıştır şike falan yok
bizde torpil olmaz![]()
;D
bi dahakine artık![]()
hangi sonuçlar anketinmiErthon dedi ki:Alper sonuçlar ne zaman ???
Creed_06 dedi ki:İyimi yarışmadan tam haberim bile yok vallahi 4. olmuşum heraldebilseydim shadowman karakterimi koyardım yahu.Kesin birinci olurdu Nese zaten bu aralar pek takılamıyorum foruma 4. lükte yeter
![]()